Side 1 av 2 12 SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 24
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2013
  Sted
  Heme
  Innlegg
  1,333
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jeg kjøpte et tre.

  På en øy. Utenfor Skottland et sted. Var det noen som sa Donaldsvindel? Det sa jeg selv, men jeg fikk jo med kart og dokumentasjon og greier, så da må det vel være for god fisk å regne?

  Men det var på en måte der det hele begynte. Ikke med et tre, selv om jeg liker trær. De er gode å hvile øynene på, de er gode for fuglene å hvile vingene på, og de brenner godt når det er kaldt ute. Men et enslig tre kan man ikke bruke til å binde hengekøyen fast i en gang, da kan man like gjerne binde seg fast stående, som om indianerne forlot en der. Og det er heldigvis ikke så mange indianere i Norge. Heldigvis, fordi de få som er, har en tendens til å markere seg med en enerværende panfløytespilling. Og det å stå bundet til et tre og bli nødt til å høre på panfløyter står for meg som noe av en skjebne verre enn døden. Så det var ikke med et tre det begynte.

  Og det begynte ikke med Skottland heller, ikke for min del i hvert fall, selv om det er et land jeg har vært en del i og liker godt. De har masse whisky, dovent øl, og voldelige menn i korte skjørt. Ok, det siste er ikke så spennende, og ikke noe man bør gjøre dem obs på, av den enkle grunn at de er til dels voldelige av seg. A boy named Sue? Hva er det imot å la guttungen tilbringe en uspesifisert og uberegnelig andel av oppveksten i et rutete skjørt?
  Så det var ikke i Skottland det begynte heller.

  Har så dette noe med hifi å gjøre? Kanskje.
  Har det noe med musikk å gjøre? Helt klart. Og det kommer vi nok tilbake til, i mellomtiden vil jeg bare vise frem skattekartet med dokumentasjon på at jeg faktisk kjøpte et tre. På en øy. I havet utenfor Skottland et sted.
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

 2. #2
  Hifi Freak clash's Avatar
  Ble medlem
  May 2007
  Sted
  Drammen
  Innlegg
  2,252
  Tagget i
  0 Innlegg
  Den som venter får vel se…..
  Denon AVC-A1HD, MCintosh MC 501, Basis 2500, Benz Lp, Benz Ebony H, Clear Audio Balanced Reference Phonostage,B&W 802D,
  Burson Audio, Denon AH-D7000, Denon dvd 2500 BT, Hegel hd 25

 3. #3
  Æresmedlem
  Ble medlem
  Apr 2008
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  12,180
  Tagget i
  2 Innlegg
  Ajaj.
  Isle of Skye, der har jeg tråkket fram og tilbake en del. Nydelig område. Var innom Talisker selvfølgelig, der vurderte jeg å kjøpe en tønne 18 år på forhånd, og drakk i de bittesmå pubene på havna i Portree.
  Men det er lenge siden nå.
  Skottland og hifi? Og et tre? Jeg tenker på min gamle Linn Sondek LP12.....
  Venter spent
  In theory, theory and practice are the same. In practice, they are not. A. Einstein

 4. #4
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2013
  Sted
  Heme
  Innlegg
  1,333
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har passert Skye i båt mange ganger, men aldri hatt beina på land der. Har et mål om å dra og inspisere treet ved anledning, og en Linnspiller har jeg mange ganger ønsket meg, men ikke foreløpig eid. Kanskje en dag...man må ha ønsker, drømmer og planer, uten blir de i hvert fall ikke noe av!

 5. #5
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2013
  Sted
  Heme
  Innlegg
  1,333
  Tagget i
  0 Innlegg

  Hvem er jeg? Hva gjør jeg her? Og hvordan havnet jeg her?

  Det siste er kanskje det letteste å svare på, så jeg tenker jeg begynner der.
  For sånn i underkant av to år siden, la min tenåringsdatter en klam hånd på min gamle trofaste Technics-platespiller, en oppførsel en far kan sette pris på, så jeg måtte jo bare ut og sjekke markedet for ny spiller til eget bruk.
  En Linn Sondek var helt klart høyt på ønskelisten, men ikke sannsynlig etter de økonomiske rammene man dessverre havner innunder i de forskjellige faser av livet. Vel, Google og kaffe førte meg rundt om i kjente og ukjente deler av vinylens verden, og ett av stedene jeg havnet innom, var Torget på HFS.
  Der lå det en Regaspiller som så ganske interessant ut, noe jeg nærmest så som en hotrod-utgave av en P5...mer googling og mer kaffe, og det viste seg vel at kjennere var enige om at oppgraderingene eieren hadde utført, var alle de rette sådanne. Dette måtte sjekkes opp nærmere!

  Hvor var telefonnummeret hans? Å nei du, her må du opprette en profil og logge på for å få kontakt. Men har jeg noe på et hififorum å gjøre da, spurte jeg meg selv. Vel, platespiller må man ha, og dette må sjekkes opp, så jeg tok kontakt, og vi ble enige om en dag det passet for begge to.

  Ved et tilfeldighetenes spill var jeg innom en forhandler som hadde fått inn den nye RP6 samme formiddagen som jeg skulle ut og lytte til P5'en, og benyttet jo anledningen til en prøvelytting på den. Den kvelden stilte jeg med mine beste måleapparater - et par relativt nyvaskete ører og en pose med LPer ( nesten som å gå på fest i gamle dager, skulle bare hatt en pose øl i andre hånden )

  Det viste seg fort at dette var rett spiller, og at modifikasjonene han hadde gjort, hadde noe for seg, for dette låt veldig mye bedre enn den spilleren jeg hørte tidligere på dagen. Jeg hadde vel egentlig bestemt meg i løpet av det første kvarteret, men trivdes så godt med lyden og spilleren at det tok vel drøye to timer før jeg kom meg ut derfra, med spilleren under armen.

  Et lite bilde, så er kanskje hifi-alibiet opprettholdt for en stund? Minuset med svart er jo at støv viser så forbannet godt....
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

 6. #6
  Æresmedlem Townes's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2009
  Sted
  www.skranglefantene.com
  Innlegg
  15,562
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sjå her ja...

  Nøyaktig samme utgangspunkt for å regge konto på sentralen som eg hadde for noen/mange år siden; ny grammofon.
  Heldigvis har det kommet flere grunner til å bli værende, og med en skikkelig haifaitråd som denne, kom det vel enda en grunn.

  Skal holde et øye med denne...
  Brukbar forsterker | Bra platespiller | Morsomme gøyttalere| SBT | Greie hodetelefonar | Noen skiver
  "Anlegget" & Slaga & Leitinga

  www.skranglefantene.com

 7. #7
  Hifi Freak Leikis Lyd's Avatar
  Ble medlem
  May 2006
  Sted
  Kyrksæterøra
  Innlegg
  5,085
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Torget
  1
  Det må være en av de beste hifi tråd introene jeg har lest. Fikk en sånn Odd Børretzen feeling over det, å det liker jeg
  En dag blir jeg voksen nokk for LP jeg også, er bare 40 enda.
  Høyttalere : DIY Infinity Emim Tower.
  Bass 12x10" Infinity dipoltårn.
  Integrert: Thule IA 150B
  Effekt bass Anaview ALC-1000
  DBX PA: filter til bass.
  Kabler : Monster M-1, MIT-750.
  Hegel HD-2 Tidal PC usb dac.

 8. #8
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2013
  Sted
  Heme
  Innlegg
  1,333
  Tagget i
  0 Innlegg
  @Townes; welcome any time, vi har mye å snakke om, og mye å holde kjeft og lytte til ! Har svidd av en drøy tusenlapp i kveld, og jeg regner deg som medskyldig siden vi begynte å rote i huller i samlingen.

  @Leikis Lyd; ikke gjør det ! Det er mer vanedannende enn heroin, og sannsynligvis dyrere også, siden sjansene for å leve lenge er større.

  Navn:   image.jpg
Visninger: 570
Størrelse: 47.4 Kb

 9. #9
  Hifi Freak Jan_I's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  4,029
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kan du si litt om hvilke oppgraderinger som er gjort med spilleren?

 10. #10
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2013
  Sted
  Heme
  Innlegg
  1,333
  Tagget i
  0 Innlegg
  Skal vi se om jeg husker det sånn på rappen da....

  Groovetracer delrin tallerken

  Groovetracer subplatter

  Den berømte hvite lydforbedrende gummistrikken fra Rega

  Rega TT-PSU strømforsyning, skifter mellom 33 og 45 rpm med et trykk på en knapp, men denne har også en kraftig positiv innvirkning på lyden. Klart hørbar forskjell på å kjøre spilleren rett i veggen vs gjennom denne.

  Ortofon 2m black pickup. Jeg kjenner ikke Regas egne pickuper i særlig grad,men ser vel ingen grunn til å bytte denne i noe annet. På den annen side er man jo alltid nysgjerrig på det man ikke har prøvd, og slitedeler må jo på et tidspunkt byttes ut...

  Da tror jeg jeg har fått med alt, spilleren har fungert knirkefritt så lenge jeg har hatt den, og jeg har ikke akkurat vært redd for å bruke den.

 11. #11
  Æresmedlem emotikon's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2004
  Innlegg
  11,853
  Tagget i
  0 Innlegg
  Godt åpningsinnlegg i denne tråden. Trigger til å følge med.
  Grattis med ny snurre
  Jeg går også god for denne enkle saken fra Rega. Til prisen en kan plukke opp en brukt P5 som er i god stand, finnes det knapt bedre, mener nå jeg.
  Jeg har nemlig min andre stående i hovedoppsettet. Det har vært noen andre inn i mellom og en av dem har kostet en drøy bruktbil....
  Nå spilles det bare skive etter skive her, uten nevneverdige nevroser å snakke om.
  Har et tips til deg i og med at du nevner det; eventuelt bytte av PU (den du har er jo bra sies det, har ikke testet Black selv)

  Navn:   AT33PTGII.jpg
Visninger: 477
Størrelse: 60.1 Kb

  Denne passer perfekt i RB700 armen og fåes latterlig billig. Ja, det er latterlig - den yter rett og slett langt over det en kan drømme om til prisen. Og så slipper en å ha nevroser for kr. pr. time den ligger og spiller musikk i rillene.
  Nå har du ikke nevnt RIAA, etter hva jeg kan se. Så derfor taes forbehold om at du kan bruke MC mot den.

  Igjen, supert åpningsinnlegg.
  mvh emotikon

  Without music, life would be an error. - Nietzsche
  Too many pieces of music finish too long after the end. - Igor Stravinsky
  Leidenschaften gehören nicht zum Menschen als etwas Natürliches. Sie sind immer Ausnahme oder Auswüchse. - Brahms

 12. #12
  Rubinmedlem Sluket's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2006
  Innlegg
  39,654
  Tagget i
  9 Innlegg
  Torget
  3
  Sitat Sitat fra Fjellreven Se Innlegg
  @Townes; welcome any time, vi har mye å snakke om, og mye å holde kjeft og lytte til ! Har svidd av en drøy tusenlapp i kveld, og jeg regner deg som medskyldig siden vi begynte å rote i huller i samlingen.

  @Leikis Lyd; ikke gjør det ! Det er mer vanedannende enn heroin, og sannsynligvis dyrere også, siden sjansene for å leve lenge er større.

  Navn:   image.jpg
Visninger: 570
Størrelse: 47.4 Kb
  Er du kjent med R.Crumb også eller tilfeldig valgt ill.?

 13. #13
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2013
  Sted
  Heme
  Innlegg
  1,333
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Sluket Se Innlegg
  Sitat Sitat fra Fjellreven Se Innlegg
  @Townes; welcome any time, vi har mye å snakke om, og mye å holde kjeft og lytte til ! Har svidd av en drøy tusenlapp i kveld, og jeg regner deg som medskyldig siden vi begynte å rote i huller i samlingen.

  @Leikis Lyd; ikke gjør det ! Det er mer vanedannende enn heroin, og sannsynligvis dyrere også, siden sjansene for å leve lenge er større.

  Navn:   image.jpg
Visninger: 570
Størrelse: 47.4 Kb
  Er du kjent med R.Crumb også eller tilfeldig valgt ill.?
  Har en viss kjennskap til Crumb, har hatt en del av tegneseriene hans oppigjennom, og vet han har vært ivrig 78-samler hele sitt liv, har inntrykk av at den tegningen der har en stor grad av selvinnsikt i seg fra hans side.
  Har også en samling kort han har tegnet, av gamle bluesmenn, de burde i grunnen vært i glass og ramme på veggen.

  En plate som dessverre har forsvunnet for meg, er en obskur rockabillysamling, en skikkelig kjip åttitallsproduksjon, tynn vinyl og billig cover - men med en Crumb - tegning av en aldrende kar som står i busskø med sleskt glis og bulende bukse trykket mot en mye yngre dame foran seg i køen - erketypisk Crumb!

  Takk for godt pickup- tips, godt å ha i tankene når man en gang skal bytte ut. Foreløpig spiller jeg på Regas eget fono-trinn, ren MM, men har jo inntrykk av at det kan være mye å hente på RIAA, og vurderer også MC, har ingen erfaring med det.

 14. #14
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2013
  Sted
  Heme
  Innlegg
  1,333
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra emotikon Se Innlegg
  Godt åpningsinnlegg i denne tråden. Trigger til å følge med.
  Grattis med ny snurre
  Jeg går også god for denne enkle saken fra Rega. Til prisen en kan plukke opp en brukt P5 som er i god stand, finnes det knapt bedre, mener nå jeg.
  Jeg har nemlig min andre stående i hovedoppsettet. Det har vært noen andre inn i mellom og en av dem har kostet en drøy bruktbil....
  Nå spilles det bare skive etter skive her, uten nevneverdige nevroser å snakke om.
  Har et tips til deg i og med at du nevner det; eventuelt bytte av PU (den du har er jo bra sies det, har ikke testet Black selv)

  Navn:   AT33PTGII.jpg
Visninger: 477
Størrelse: 60.1 Kb

  Denne passer perfekt i RB700 armen og fåes latterlig billig. Ja, det er latterlig - den yter rett og slett langt over det en kan drømme om til prisen. Og så slipper en å ha nevroser for kr. pr. time den ligger og spiller musikk i rillene.
  Nå har du ikke nevnt RIAA, etter hva jeg kan se. Så derfor taes forbehold om at du kan bruke MC mot den.

  Igjen, supert åpningsinnlegg.
  Litt for kvikk i avtrekkeren på forrige svar, hadde litt mer på hjertet enn bare takk for pickuptips;

  Kjenner meg veldig godt igjen i det du sier om P5en - det er mange år siden jeg har spilt så mye plater som jeg har gjort etter den kom i hus, er en ren fornøyelse, og jeg har ikke et øyeblikk vært i tvil om at det var rett å velge den fremfor den nyere (og dyrere) RP6 jeg hørte på samme dag. Har hørt den igjen senere, og igjen gått hjem godt fornøyd med at det er P5 som står her.

  Er svak for ting som bare virker, uten noe mikkmakk, og der har denne spilleren vist seg å være helt utmerket. Er jo litt nysgjerrig på MC, samtidig som jeg er veldig fornøyd med 2mBlack. Spørs om ikke neste RIAA må bli en med mulighet for både MM og MC ?

 15. #15
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2013
  Sted
  Heme
  Innlegg
  1,333
  Tagget i
  0 Innlegg

  Kongen taler, lytt til London !

  Eller

  I believe in this, and it's been tested by research
  that he who fucks nuns will later join the church.


  En gang for mange år siden var sentrale strøk av Bergen belemret med en tynn, oppkjeftig jypling med
  " manglende respekt for autoriteter" , som klasseforstander og rektor hadde for vane å si.
  Unge mann, hvorfor har du hendene i lommene?
  - de e forde eg har nokke te deg.
  -Åå?
  - Ja, vent litt, ska vi se, han va der nettopp....fant an, her;

  Navn:   image.jpg
Visninger: 324
Størrelse: 9.5 Kb

  Eg har en te i hin lommen, ve du ha den og?

  Ok, jeg innrømmer det, noe annet ville være løgn, da ville jeg føle meg omtrent som han som kommer til legen og sier at en venn av meg tror han har fått en kjønnssykdom, og som den gode venn jeg er, har jeg tatt på meg hans penis så du kan sjekke den. Min egen ligger igjen på badet hjemme, den er både større og finere, og helt frisk, selvfølgelig.
  Så jeg innrømmer det. Jeg var jyplingen. Og jeg skjønte aldri helt hva lærerne mente, vi skulket jo aldri en dag, noen timer av og til ja, men i løpet av en dag skjedde det såpass mye at man aldri ante hva man gikk glipp av, så vi skulket sjelden. Til autoritetenes store fortvilelse.

  Som byunger hadde vi jo et stort ansvar, i følge de voksne gjorde vi ikke annet enn å henge på gatehjørner og høre på åndssvak musikk. Vi ville jo nødig skuffe de voksne, så vi gjorde så godt vi kunne for å henge på gatehjørnene og høre på åndssvak musikk. Det var ikke så lett å høre åndssvak musikk på gatehjørnet, ghettoblasteren var oppfunnet, men det var de færreste som hadde råd til en. Det var ikke som i dag, med foreldre som kaster dyre stereoanlegg etter ungene sine.
  Vi visste hva en femøring var verdt. Elgen kom ikke av seg selv, man måtte rope på den, gjerne med hjelp av Kir og Polets 60% og verre saker. Det hjalp ikke hvor mye man ropte, elgen kom aldri, og først noen år senere forstod vi at det hadde noe med geografien å gjøre - på Vestlandet fantes elgen bare på de store femøringene og på enkelte bilder med solnedgang som folk med bekjente i de dype skogene østpå hadde fått tilgang til.

  Det var noen kalde vintre i Bergen der på slutten av søttitallet, såpass kalde at vi måtte gå på skift om å stå på gatehjørnet og se ut som vi bare var opptatt av åndssvak musikk. Voksne gikk forbi og så med et foraktelig blikk på ungdommen som stod og hang, og ante ikke den intense tankevirksomheten som foregikk på innsiden....

  " Hvis det bare blir itt par grader kaldere no, kan det hende det detter to daue ekorn ner fra itt tre, då kan eg bruke di te ørevarmere...." Man kunne jo hørt på sin mor og tatt på seg lue og votter, men det skulle jammen tatt seg ut å dukke opp i gaten og være han som hørte på sin mor, så man puttet hendene godt ned i bukselommene og tok sitt skift på gatehjørnet mens man lurte på om man kunne gå hem te nokken å høre litt åndssvak musikk.

  Og det var på en sånn kald desemberkveld i nittenniogsøtti at vi gikk hjem til han som hadde vært i byn og kjøpt plater den dagen, og jeg fikk meg en opplevelse som nok har preget mye av det jeg har hørt på siden.
  Musikkinteressen var allerede der, blant annet takket være en tante og onkel som var akkurat gamle nok til å ha hanket med seg en del av den første rocken - Chuck Berry, Fats Domino, og også senere ting som Beatles og diverse singler og lper som de tok seg tid til å spille på Garrarden sin for en nysgjerrig guttunge som kom på besøk.

  Jeg kjente for så vidt til dette bandet også fra før, og likte dem, men hadde aldri blitt truffet så kontant og voldsomt av hverken dem eller noe annet band før....fire mann som spilte som om det gjaldt livet, eller i ettertid riktigere sagt tre mann som spilte som om det gjaldt livet, og et naturtalent som satt bak trommene og bare lekte seg.

  For de som ikke tok hintet innledningsvis, er det London Calling av Clash det handler om, og om du ikke har lagt merke til det før, så prøv å hør på Topper Headon's tromming gjennom albumet, man kunne plassert ham på en dressin, og han kunne slått et fullastet godstog baklengs fra Bergen til Finse, og sittet der og glist bredt og uanstrengt etterpå. I dag kjører han taxi i Dover, og spiller i bluesband på den lokale puben hver torsdag. Man kan si mye om Topper Headon og hvordan han brukte talentene sine, men i noen korte år var han verdens beste trommis i verdens beste rockeband, og det er nå en gang mer enn de fleste av oss opplever på et helt liv.

  Man kan si mye om Clash også, og mye har blitt sagt og skrevet...jeg tenker etter hvert å si litt om hva de har vært for meg, i tillegg til å være The Only Band That Mattered, som det het i de dager.
  Med litt flaks kan det havne en video her, for å vise hvilken form de holdt i nitteniogsøtti, for å vise hva " åndssvak musikk " kan være...

  http://youtu.be/FdgqUxclgK0

  http://m.youtube.com/watch?v=FdgqUxclgK0
  Siste redigert av Fjellreven; 09.06.2015 kl. 12:22. Årsak: video?

 16. #16
  Æresmedlem Townes's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2009
  Sted
  www.skranglefantene.com
  Innlegg
  15,562
  Tagget i
  0 Innlegg
  Herlige skildringer, Fjellreven!

  Nå fikk eg umiddelbart lyst til å sette på noe Clash. Og så fikk eg lyst på ekorn-ørevarmere. Det hadde vært noe. Sjøl om det sikkert er minst 13 grader i dag, så man svettet jo beint her man var ute og luftet vettet.

  Ellers, kan informere om at den kaffevisitten hin dagen begynner å bli en svært dyr affære. Tror prisen for krutaren nærmer seg to frognertiere nå...
  Brukbar forsterker | Bra platespiller | Morsomme gøyttalere| SBT | Greie hodetelefonar | Noen skiver
  "Anlegget" & Slaga & Leitinga

  www.skranglefantene.com

 17. #17
  Medlem
  Ble medlem
  Mar 2011
  Innlegg
  37
  Tagget i
  0 Innlegg
  Flott skrevet, må hjem å finne London Calling, selvfølgelig på vinyl.

 18. #18
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2013
  Sted
  Heme
  Innlegg
  1,333
  Tagget i
  0 Innlegg
  Om det er noen trøst, Townes, kan jeg si at det har blitt kostbart for meg også....begynt på Saints And Sinners serien, og den må jo kompletteres, og fått oppfrisket noen andre hull i samlingen som må tettes, så det er noe Pebbles på gang, men mangler fortsatt noe, og så de man mangler i Desperate-serien...og så må man jo beregne seg en ny pickup når man skal spille alt dette...vi må snart ta en ny kaffeseanse, så ikke handlelisten blir for kort!

 19. #19
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2013
  Sted
  Heme
  Innlegg
  1,333
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Doremi Se Innlegg
  Flott skrevet, må hjem å finne London Calling, selvfølgelig på vinyl.
  Takk for det, står fortsatt for meg som et fantastisk album, ikke ett dødpunkt!

  Har av og til lurt på, når gamle Beatlesfans snakker om Beatles som tidløst, at nei, Beatles er langt fra tidløst, visst er det bra, men det er veldig datert!
  I mine ører er London Calling et tidløst album, men er det fordi det har fulgt meg hele tiden, og at det egentlig er like datert som Beatles? Jeg får muligens aldri svar på det spørsmålet....og vil muligens ikke ha det heller!

 20. #20
  Hifi Freak clash's Avatar
  Ble medlem
  May 2007
  Sted
  Drammen
  Innlegg
  2,252
  Tagget i
  0 Innlegg
  Da er vil flere i samme båt . Løp hjem med skiva i en pose rundt den samme tiden. Fyra opp anlegget og ble slått ut.
  Fint og inspirerende skrevet. Fyrer opp Kværna og finner fram litt boksemat.

  Navn:   IMG_9715.JPG
Visninger: 230
Størrelse: 136.3 Kb
  Denon AVC-A1HD, MCintosh MC 501, Basis 2500, Benz Lp, Benz Ebony H, Clear Audio Balanced Reference Phonostage,B&W 802D,
  Burson Audio, Denon AH-D7000, Denon dvd 2500 BT, Hegel hd 25

Side 1 av 2 12 SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed