På tide med en tråd for min del også. Både for å dele, få innspill og å lære mer. Kanskje kan noen finne inspirasjon i alt det fjaset jeg finner på også.

Jeg har brukt forumet en stund, men ikke bidratt særlig. Så vidt jeg har forstått er jeg av den yngre garde her inne med mine 24 år, men noen må jo dra ned gjennomsnittet

Hva lyd angår har jeg vært innom diverse. Jeg begynte med DIY kasser med 12" basselementer uten deling i 10-års alderen. Dette var koblet opp til en alt i ett forsterker. Ingen diskant, kun bass. Hvordan dette låt, husker jeg ingenting av, men man kan jo tenke seg til.

Da jeg var rundt 11-12 år, kjøpte jeg mitt første oppsett som i det minste lignet et brukbart oppsett. Det var en Technics surroundreceiver, og et par Tannoy Mercury MX3. Meget gode høyttalere som jeg hadde helt til for noen måneder siden, da jeg gav dem bort.

Jeg hadde egentlig lagt hele lydinteressen på hylla, fram til jeg begynte å jobbe i klubben for et lite år siden. Interessen blusset opp for fullt, og nå er stort sett alt spennende og interessant. Jeg har fått hørt på veldig mange spennende oppsett det siste året, både i butikker og hos privatpersoner. Å høre nye ting er spesielt spennende, selv om man gjerne må trekke litt på avstand til tider, og huske at det er musikken som skal lyttes til, og ikke anlegget som spiller som skal analyseres.

Uansett. Jeg tråler bruktmarkedet en del, og kom for noen måneder siden over et par bafler, som viste seg å være laget av HEL. Dette virket svært spennende, og jeg hoppet i bilen, kjørte over fjellet fra Haugesund til Hamar for å sjekke dem ut, og de imponerte. Nå står de her og spiller.

Kommer tilbake med bilder snart.