Espen-Hj Stereotråd

espen-hj

Hi-Fi interessert
Ble medlem
02.08.2010
Innlegg
93
Antall liker
22
Torget vurderinger
4
Hei og velkommen til Espen-hj sin stereotråd.

Det har skjedd mykje på anleggsfronten for min del dette året. Startet med blanke ark, og det var slutt på tankeløs bytting av komponenter.
Veien mot dagens oppsett kan leses på AVF i tråden med samme navn.
Har endt opp med følgene:

Adyton X-3 m/ Adyton Superdiskanter
T+A Powerplant Balanced
T+A Powerbar
Oppo BDP-105

Kjører balansert mellom Oppo og T+A. Oppo er knyttet til nettverket med kabel. Der er mykje av musikksamlingen lagt på harddisk.
Det som gjenstår er litt kabling, demping (bestillt) og ein universal fjernkontroll siden det begynner å bli fullt på stovebordet.

Tråden på AVF nevner også eit oppsett nr 2, og det er i planleggingsfasen. Har eit rom som har blitt brukt til lagring i lengre tid. Rommet skal no få nytt golv og lister før det fylles med musikkinstrumenter som idag er tilfeldig plassert rundtom på upassende plasser. Det skal også inn ein musikkstasjon med headfi og høyttalere. Det ser ut som kilden blir iPad montert påstativ eller ein holder, tastatur og ein sak som tapper signalet digitalt. Då er det lagt opp til litt musikkresearch, og iPaden kan taes med uten problemer om det er ønskelig.
Info om forsterker, høyttalere, headamp og dac kommer. Har noko på gang :cool:



IMG_8206.jpg

IMAG0480.jpg

IMAG0484.jpg


Tråden er åpen, med stor takhøyde. Alle forslag til løsninger, diskusjon og tips er meget velkomment og god stemning er det som kreves for inngangsbillett :)
 

espen-hj

Hi-Fi interessert
Ble medlem
02.08.2010
Innlegg
93
Antall liker
22
Torget vurderinger
4
Det går litt sakte på hifi fronten, men litt har kommet inn dørene:
IMAG0542.jpg


PS Audio Digital Link Dac
PS Audio GCHA Headphone Amplifier

Kilden har eg lenge tenkt skulle være ein iPad, men tanken om å flytte musikkserveren ned på dette rommet og bruke den som stasjonær har surret litt i hodet dei siste dagene. Noen input på dette temaet folkens?
 

espen-hj

Hi-Fi interessert
Ble medlem
02.08.2010
Innlegg
93
Antall liker
22
Torget vurderinger
4
Serveren med musikk har gått ned for telling! ser ut som strømforsyningen ikkje ville meir. Det blir nok dedikert NAS denne gangen. Håper harddisken med musikksamlingen på er inntakt...hvis ikkje så blir det lossless ripping fram til jul!
 

espen-hj

Hi-Fi interessert
Ble medlem
02.08.2010
Innlegg
93
Antall liker
22
Torget vurderinger
4
Har rasket fram cdsamlingen siden serveren står i 7 steiner om dagen. Oppi det heile så har eg kjøpt platespiller/snurrer/vinylrigg (kjært barn...)
Den er på vei til vestlandet med Posten, og platene ligger framme og venter :)
 
Topp Bunn