Side 1 av 30 12311 ... SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 595
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Roysen
  Guest

  Roysens Furtebu - Del 2

  Jeg startet jo en Furtebu - Del 1 tråd for ikke så lenge siden for å presentere det dedikerte bygget i hagen som skal fungerere som lytterom. Rommet skal imidlertid også inneholde et anlegg til på motsatt kortvegg. Jeg har skrevet tidligere at dette skal være et røranlegg. Det er bare delvis riktig. Sentrallinja i anlegget vil være rørbasert (CD-spiller, Forforsterker og Monoblokker for å drive diskant, øvre mellomtone og nedre mellomtone). Jeg tenkte at jeg skulle presentere dette anlegget i denne tråden nå for å gi et komplett bilde av hvordan dette kommer til å bli. Noen av komponentene jeg har planlagt inn i dette anlegget er ikke sluppet på markedet ennå, og noen av de som ikke er sluppet på markedet ennå har jeg ikke fått lov å skrive om på nettet. Av den grunn vil det være noen huller i denne presentasjonen hvor jeg jeg foreløpig kun legger inn en liten teaser.

  Mvh
  Roysen

 2. #2
  Roysen
  Guest
  CD-Spiller (Zanden Audio Model 2000 Premium CD Transport & Zanden Audio Model 5000 Signature rørbasert D/A Converter):
  Valget på CD-spiller i dette anleggeet falt på det som sansynligvis er en av de mest analogt lydende CD-spiller kombinasjonene på markedet. Både transport og DAC kommer med hvert sitt eksterne PSU. Zanden 5000S har rørbasert utgangstrinn og dens eksterne PSU er også rørbasert. DACen er slavet fra klokken i transporten gjennom et I2S interface som i en kabel både overfører klokkesingalet og datasignalet dog som to separate signaler. DACen foretar ingen up eller over- sampling. Den har ikke noe digitalfilter og så vidt jeg har forstått ikke noe analogfilter heller. Denne kombinasjonen er ikke for alle. Den er ikke siste skrik i dynamikk og oppløsning, men har derimot et herlig rytmisk driv og fremragende mellomtone. Tanken er at denne kombinasjonen skal få følge av den tredelte referanse strømrenseren fra Isoclean. Den består av to seriekoblede isolasjonstrafoer som heter PT-3030G IV og en tilhørende strømpadde som heter 80A3. Dette skal da stå oppkoblet på en av de åtte dedikerte 16A kursene som er installert for dette anlegget.

  Navn:   Zanden_2000P.jpg
Visninger: 6777
Størrelse: 129.8 Kb
  Navn:   Zanden_2000P_PSU.jpg
Visninger: 6722
Størrelse: 80.1 Kb
  Navn:   Zanden_5000S.jpg
Visninger: 6814
Størrelse: 108.3 Kb
  Navn:   Zanden_5000S_PSU.jpg
Visninger: 6753
Størrelse: 106.1 Kb
  Navn:   Isoclean_3030G_IV.jpg
Visninger: 7063
Størrelse: 29.4 Kb
  Navn:   Isoclean_80A3.jpg
Visninger: 6577
Størrelse: 37.9 Kb
  Mvh
  Roysen
  Siste redigert av Roysen; 11.03.2013 kl. 21:15.

 3. #3
  Roysen
  Guest
  SACD-spiller (CH Precision D1 Transport m/X1 PSU & CH Precision M1 Master Clock & CH Precision C1 D/A Converter m/X1 PSU):
  SACD-spilleren i dette anlegget er ikke rørbasert. Valget har falt på en 5-delt kombinasjon fra det relativt ukjente og nye selskapet CH Precision. Litt mer kjøtt på bena får kanskje selskapet når man legger til at de to personene som står bak var med på å starte opp både Anagram Technologies og Orpheus Labs. Produktene er laget med et flertall opsjoner som kan legges til vha av instikks-kort i produktene. Transporten D1 benytter en Esoteric VRDS-Neo VMK-5 transportmekanisme. Master Klokken M1 er ikke sluppet på markedet ennå, men den står annonsert i bruksanvisningene til D1 og C1 som begge har innganger for klokkesynkronisering på et proprietært CH Precision format. Det ekserne power supplyet X1 er heller ikke sluppet på markedet, men det ble vist et tomt kabinett på en messe i Asia i høst med en grafisk illustrasjon av innholdet slik et vil bli når den slippes på markedet. Tanken er å benytte en X1 PSU til både D1 og C1. Jeg har lagt ved bilder av D1 transporten, X1 PSU og C1 D/A Converteren. M1 Master klokken vil sannsynligvis også komme i et tilsvarende kabinett. Jeg planlegger å benytte denne kombinasjonen sammen med en PS Audio Powerplant P10 som igjen vil bli plugget inn i en av de åtte dedikerte 16A kursene til anlegget.
  Navn:   CH_Precision_D1.jpg
Visninger: 6706
Størrelse: 42.5 Kb
  Navn:   CH_Precision_C1.jpg
Visninger: 6656
Størrelse: 41.5 Kb
  Navn:   CH_Precision_X1.jpg
Visninger: 6591
Størrelse: 98.6 Kb
  Navn:   PS_Audio_Powerplant_P10.jpg
Visninger: 6581
Størrelse: 38.1 Kb
  Mvh
  Roysen
  Siste redigert av Roysen; 11.03.2013 kl. 21:18.

 4. #4
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jul 2003
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  140
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har du hørt Ypsilon-comboen Roysen?

  Mvh
  Sigmund

 5. #5
  Roysen
  Guest
  Jeg har hatt Ypsilon CD-spilleren på hjemlån en periode, men jeg har aldri hørt den sammen med den separate D/A Converteren. Den spiller mye i samme gate som Zanden. De har lydmessige mye til felles.

  Mvh
  Roysen

 6. #6
  Roysen
  Guest
  Hi-Res PCM-Spiller (Constellation Audio Sirius Transport, D/A Converter og PSU):
  Med Hi-Res PCM Spiller mener jeg en avspiller som kan spille sølvskiver på PCM format med høyere oppløsning enn Redbook CD. Vi snakker da om DVD-Audio, DAD, HDAD, XtractHD etc i tillegg til brente DVD+RW skiver av nedlastet musikk på høyoppløselig PCM. Valgte har da falt på den tredelte referansekombinasjoenen Constellation Audio Sirius. Denne kombinasjonen som består av Transport, D/A Converter og Power Supply har heller ikke blitt sluppet på markedet ennå selv om den har blitt vist i forskjellige prototype-stadier på de tre siste CES-messene i Las Vegas. Det er mye spennende i denne kombinasjonen. Transporten benytter en Esoteric VRDS-Neo VMK-5 transportmekanisme og D/A Converterens SRC gjør om alle inkomne signaler til DSD før den konverterer de til analog. Strømrenseren til denne kombinasjoen har falt på Isotek EVO3 Genesis som igjen da skal stå oppkoblet på en av de åtte dedikerte 16A kursene i strømopplegget til dette anlegget.
  Navn:   Constellation_Audio_Sirius.jpg
Visninger: 6901
Størrelse: 220.3 Kb
  Navn:   Isotek_EVO3_Genesis.jpg
Visninger: 6518
Størrelse: 33.0 Kb
  Mvh
  Roysen

 7. #7
  Roysen
  Guest
  Musikkserver & Filbasert-Spiller (Light Harmonic Source & Light Harmonic Streamer & Light Harmonic Dual D/A Converter):
  I dette systemet har jeg valgt en tredelt kombinasjon fra det relativt nystartede selskapet Light Harmonic som musikkserver. Den tredelte kombinasjonen består av en komponent som heter Source. Den fungerer i prinsippet som en server med 6TB diskplass og transportmekanisme som man kan rippe informasjon til harddisk. Siden produktet ikke er sluppet på markedet ennå er vel mye relativt usikkert, men jeg har blitt kvitret i øret at denne maskinen skal kunen rippe Blu-Ray, SACD, DVD-Audio og CD (altså absolutt alle tenkelige formater) ned på dens interne disk. Light Harmonic Streamer er jeg litt mer usikker på funksjonaliteten rundt, men den skal visstnok brukes for å streame informasjon enten fra musikkserveren Source eller fra streamingtjenester på nettet. Til slutt er også komponenten Light Harmonic Dual DAC veldig spesiell fordi den inneholder to forskjellige D/A-kretsløp. Den behandler PCM og DSD signaler helt separat på på ulik måte gjennom hvert sitt dedikerte kretsløp.

  Forøvrig er det slik at selv om jeg skal ha tre anlegg med hver sin Musikkserver & Filbasert-Spiller ønsker jeg ikke å ha tre ulike harddisk baserte musikkbiblioteker. Jeg ønsker et sentralt musikkbibliotek som jeg laster ned til og ripper til. Samtidig har jeg ikke tro på at det som kalles Lossless musikklagring lyder like bra som i lagret i full opprinnelig størrelse. Jeg trenger derfor stor diskplass. Til slutt er jeg livredd for virus og andre ulumskheter som kan snike seg inn på musikkserverne dersom de står direkte oppkoblet på internet. Derfor ønsker jeg ikke det. Jeg ser derfor for meg en løsning hvor jeg benytter min laptop mot internet hvor nedlasting og ripping av musikk foregår fra. Deretter har jeg planer om å sette opp en Mac Pro som server og brannmur mellom laptopen og en router. Jeg ønsker så å kable en 144TB Synology til det routeren. All nedlasting og ripping fra laptopen skal foregå til NAS i fullformat. Hver av de tre anleggenes musikkservere skal så stå kablet oppkoblet mot routeren og hver natt har jeg tenkt å lage scripts for å kopiere de delene av musikksamlingene jeg ønsker til de respektive musikkserverne. Da vil NASen fungere som både master og sikkerhetskopi. Som dedikert strømrenser til denne kombinasjonen har valget falt på den tyske Gigawatt PC-1 som da også skal stå koblet til en av de åtte dedikerte 16A kursene til dette anlegget.
  Navn:   Light_Harmonic_Source.jpg
Visninger: 6548
Størrelse: 54.5 Kb
  Navn:   Light_Harmonic_Streamer.jpg
Visninger: 6473
Størrelse: 48.1 Kb
  Navn:   Light_Harmonic_Dual_DAC.jpg
Visninger: 6452
Størrelse: 45.2 Kb
  Navn:   Gigawatt_PC1.jpg
Visninger: 6525
Størrelse: 93.5 Kb
  Mvh
  Roysen
  Siste redigert av Roysen; 11.03.2013 kl. 23:44.

 8. #8
  Roysen
  Guest
  Platespiller (Continuum Audio Labs Caliburn m/Castellon bord & Continuum Audio Labs Cobra Tonearm & Koetsu Coralstone Platinum PU):
  Platespiller i dette anlegget blir en kombinasjon av Continuum Audio Labs Caliburn platespiller med det tilhørende Castellon bordet og Cobra armen sammen med en Koetsu Coralstone Platinum PU. Denne kombinasjonen har jo vært testet av Michael Fremer i Stereophile og fikk fantastisk omtale. I dette anlegget ønsker jeg en noe rundere, rikere lydsignatur. Derfor tror jeg denne Koetsu pickupen vil passe perfekt. Som dedikert strømrenser til denne kombinasjonen vil McIntosh MCP-1500 bli benyttet. Den vil også stå oppkoblet til en av de åtte dedikerte 16A kursene i strøm-opplegget til dette anlegget.
  Navn:   Continuum_Audio_Labs_Caliburn.jpg
Visninger: 6654
Størrelse: 98.5 Kb
  Navn:   Continuum_Audio_Labs_Cobra.jpg
Visninger: 6396
Størrelse: 50.5 Kb
  Navn:   Koetsu_Coralstone_Platinum_Diamond.jpg
Visninger: 6526
Størrelse: 62.2 Kb
  Navn:   McIntosh_MCP1500.jpg
Visninger: 6390
Størrelse: 32.7 Kb
  Mvh
  Roysen
  Siste redigert av Roysen; 11.03.2013 kl. 22:08.

 9. #9
  Æresmedlem Karmana's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2008
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  13,144
  Tagget i
  2 Innlegg
  Ble helt overrasket når jeg så noe så kjent som McIntosh
  Auralic Aries/ Micro Seiki DQX 1000/ Jelco SA-750LB/ Dynavector DV-505/ Denon DL-103R/ Ortofon Rohmann/ Aura MK2/ Cambridge CXC/ Bricasti M1/ Karan KA-L Reference MKII/ Karan KA S 400/ Vienna The Kiss/ REL G2/ Sense Ekvator

 10. #10
  Roysen
  Guest
  Phono forforsterker (Constellation Audio Orion):
  Dette er Constellation Audios referanse phono forforsterker. Den er designet av John Curl og er ikke sluppet på markedet ennå. Den er kanskje det eneste virkelige avvike fra en helt rørbasert sentrallinje i anlegget. Dog er jeg ganske trygg på at den er svært nøytral slik at signaturen fra pickupen og forforsterkeren vil komme tydligere frem enn noen signatur fra denne phono forforsterkeren. Hos meg vil denne få selskap av strømrenseren Synergistic Research Tesla PowerCell 10 SE Mk.III. Den vil også stå oppkoblet til en av de åtte dedikerte 16A kursene i strøm-opplegget til dette anlegget.
  Navn:   Constellation_Audio_Orion.jpg
Visninger: 6412
Størrelse: 103.3 Kb
  Navn:   Synergistic_Research_Tesla_PowerCell_10_SE_Mk_III.jpg
Visninger: 6271
Størrelse: 57.5 Kb
  Mvh
  Roysen

 11. #11
  Hifi Freak BigSwifty's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2004
  Innlegg
  2,967
  Tagget i
  2 Innlegg
  Torget
  1
  Sitat Sitat fra TOMZ Se Innlegg
  Ble helt overrasket når jeg så noe så kjent som McIntosh

  Interessant! Kan du fortelle litt om begrunnelsen for denne? Som allerede kommentert er jo denne ganske mainstream ift dine andre komponenter. Hadde du den fra før?
  Her skjer det ting!

 12. #12
  Roysen
  Guest
  At noe er mainstream er bare en fordel. Dersom flere av de største og mest anerkjente mainstream komponentprodusentene hadde laget strømrensere hadde jeg nok valgt de også. McIntosh står for bunnsolid håndverk og byggkvalitet.

  Nei, jeg hadde den ikke fra før.

  Mvh
  Roysen
  Siste redigert av Roysen; 12.03.2013 kl. 07:58.

 13. #13
  Roysen
  Guest
  Forforsterker (Tube Research Labs Platinum Golden Triode Reference Preamplifier Special Edition):
  Denne rørpreampen har jeg hatt i noen år nå og den skal om kort tid oppgraderes til Special Edition ved å foreta to endringer. For det første skal alle kondensatorer endres til Duelund CAST i kobber og for det andre skal strømforsyningen endres. Denne forforsterkeren lyder ganske nøytralt med den har en glatthet og tonal rikdom i mellomtonen som sammen med Zanden CD-kombinasjonen i mine ører er ganske magisk. Den har en stor ekstern strømforsyning omtrent på størrelse med en effektforsterker. Den skal i mitt anlegg få selskap av strømrenseren Wavac Audio AC-1. Den vil også stå oppkoblet til en av de åtte dedikerte 16A kursene i strøm-opplegget til dette anlegget.
  Navn:   TRL_Pre_1.jpg
Visninger: 6220
Størrelse: 69.3 Kb
  Navn:   TRL_Pre_2.jpg
Visninger: 6162
Størrelse: 32.0 Kb
  Navn:   TRL_Pre_PSU_2.jpg
Visninger: 6198
Størrelse: 50.9 Kb
  Navn:   TRL_Pre_PSU_1.jpg
Visninger: 6145
Størrelse: 94.6 Kb
  Navn:   Wavac_Audio_AC-1.jpg
Visninger: 6055
Størrelse: 40.2 Kb
  Mvh
  Roysen

 14. #14
  Hifi Freak Distinctive's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2006
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  9,675
  Tagget i
  4 Innlegg
  Album
  1
  Torget
  1
  Sitat Sitat fra Roysen Se Innlegg
  Jeg planlegger å benytte denne kombinasjonen sammen med en PS Audio Powerplant P10 som igjen vil bli plugget inn i en av de åtte dedikerte 16A kursene til anlegget.


  Navn:   PS_Audio_Powerplant_P10.jpg
Visninger: 6581
Størrelse: 38.1 Kb
  Hyggelig du valgte denne.
  Fikk min i dag og har nettopp satt den opp.
  Du bør vurdere å sette den på denne plattformen:
  PerfectWave PowerBase | PS Audio
  Min kommer neste måned.

 15. #15
  Roysen
  Guest
  Sitat Sitat fra Distinctive Se Innlegg
  Sitat Sitat fra Roysen Se Innlegg
  Jeg planlegger å benytte denne kombinasjonen sammen med en PS Audio Powerplant P10 som igjen vil bli plugget inn i en av de åtte dedikerte 16A kursene til anlegget.


  Navn:   PS_Audio_Powerplant_P10.jpg
Visninger: 6581
Størrelse: 38.1 Kb
  Hyggelig du valgte denne.
  Fikk min i dag og har nettopp satt den opp.
  Du bør vurdere å sette den på denne plattformen:
  PerfectWave PowerBase | PS Audio
  Min kommer neste måned.
  Den PowerBase'n kjente jeg ikke til. Den virker spennende. Jeg tror nok en slik vil havne her også.

  Mvh
  Roysen

 16. #16
  Roysen
  Guest
  Aktivt Delefilter (Tidal Audio LPX):
  Høytalerne jeg har valgt er en fem-vegs konstruksjon fra Tidal Audio. De er ikke sluppet på markedet ennå. De vil ha aktiv deling til mellombass og dypbass mens den vil ha passiv deling til nedre mellomtone, øvre mellomtone og diskant. Det følger med et dedikert aktivt delefilter. Bildet er av delefilteret T1-LPX som følger med lillebroren til høytalerne jeg skal benytte. Lillebroren heter Tidal Audio T1. Strømrenseren til delefilteret vil bli Equi=Tech Model 10RQE som igjen da skal stå oppkoblet på en av de åtte dedikerte 16A kursene i strømopplegget til dette anlegget.
  Navn:   Tidal_Audio_T1_LPX.jpg
Visninger: 5974
Størrelse: 15.0 Kb
  Navn:   Equi=Tech_Model_10RQE.jpg
Visninger: 6027
Størrelse: 33.7 Kb
  Mvh
  Roysen

 17. #17
  Roysen
  Guest
  Effektforsterkere for å drive øvre melltomtone, nedre mellomtone og diskant (Tube Research Labs Platinum Golden Triode Reference 800 Mono Amplifiers 20th Anniversary Edition):
  Disse monoblokkene kommer som to separate kabinetter pr kanal. Et kabinett for selve forsterkeren og et kabinett som strømforsyning. Mitt par vil bli det første (og kanskje det eneste) med ny PSU topologi og nyere og bedre deler og komponenter. Noen få eiere av TRL forsterkere har fått oppgradere sine forsterkere med noe av den nye teknologien som finnes i mitt par (blant annet Alon Wolfs private sett av lillebroren på 400W). Noe av den nye teknologien i mitt par er ny trafoer med 24 "interleaved windings" som er i stand til å drive laster ned under 1 Ohm, Duelund CAST kobber kondensatorer (den gamle versjonen benyttet Mundorf Supreme), teflon rørsokler og da KT120 rør (de eldre versjonene benyttet KT88 eller KT99), ny topologi i strømforsyningene og Phillip Hauge kontakter for nettkabler og "Umbillical cords", bruk av en ny type motstander og et helt nytt visuelt design. Dette er en push-pull kontruksjon som yter 800W Triode elle 1600W Tetrode (switchbart) i ren klasse A helt ned til under 1 Ohm uten noe negativ feedback. Disse forsterkerne vil stå oppkoblet på hver sin dedikerte 32A kurs.

  Strømforsyningene vil få tre monitorer på toppen. Den til venstre er for å kontrollere +775VDC, +575VDC, +500VDC, og +335VDC spenningene (man velger spenning man vil sjekke med en switch). Den i midten for å sjekke filament +6.3VDC spenning og den til høyre er for å sjekke bias spenning. Master bias "pot" er ved siden av monitor displayet for bias og setter master bias nivå. Monitor displayet viser mellom 0 og -150 Volt DC. Master bias kan justeres helt ned for å sette forsterkeren i stand by.
  Forsterkeren vil ha et monitor display på toppen for bias justering. Å sette bias på forsterkeren er visstnok temmelig enkelt. Justeringsskruen finner man ved siden av hvert rør. Man velger hvilket rør man ønsker å sjekke med switchen ved siden av monitor displayet og justerer det man trenger.

  De vedlagte bildene er av en eldre modell med eldre design. Det nederste bildet viser et sett av disse monoblokkene med et sett av den tilhørende forforsterkeren.

  Navn:   TRL_Power_1.jpg
Visninger: 5959
Størrelse: 46.0 Kb

  Navn:   Tube_Reseach_Labs_PGTR_800.jpg
Visninger: 5881
Størrelse: 42.1 Kb
  Navn:   TRL_Power_2.jpg
Visninger: 5824
Størrelse: 24.8 Kb

  Navn:   TRL_Pre_og_Power.jpg
Visninger: 5773
Størrelse: 19.9 Kb
  Mvh
  Roysen

 18. #18
  Roysen
  Guest
  Effektforsterkere for å drive mellombass (Tidal Audio Rumos):
  Disse monoblokkene får jeg ikke lov å si så my om ennå. Det som er helt klart er at dette vil bli Tidal Audios nye referanseforsterkere og at de vil bli batteridrevne transistor monoblokker. De vil bli vertikale tårndesign. Jeg har ingen bilder å vise av disse forsterkerne ennå. De vil stå oppkoblet på hver sin dedikerte 32A kurs.

  Mvh
  Roysen
  Siste redigert av Roysen; 12.03.2013 kl. 10:47.

 19. #19
  Roysen
  Guest
  Effektforsterkere for å drive dypbass (Krell Master Reference Amplifier):
  Disse monoblokkene har jeg hatt en stund nå. De er enorme på alle mulige måter. 300 Kg hver på strømpelesten. 1 KW i 8 Ohm som dobler helt ned til 16 KW i 0,5 Ohm. Den har en kondensator bank på 3,3 Farad og en trafo på 40KVA. De vil stå oppkoblet på hver sin dedikerte 32A kurs.
  Navn:   Krell_MRA_1.jpg
Visninger: 5971
Størrelse: 75.9 Kb

  Navn:   Krell_MRA_2.jpg
Visninger: 7268
Størrelse: 60.8 Kb
  Mvh
  Roysen

 20. #20
  Roysen
  Guest
  Høytalere (Tidal Audio La Assoluta):
  Det er ingen hemmelighet at høytalerne i dette systemet er fra Tidal Audio. Dette er Tidal Audios nye referansehøytaler som ikke er sluppet på markedet ennå. Av den grunn får jeg ikke lov til å si så mye. Det jeg kan si er at disse, som dagens toppmodell, blir to høytalere på hver side. En dypbasshøytaler og en høytaler for mellombass, nedre mellomtone, øvre mellomtone og diskant. De er aktivt delt i dypbass og mellombass med medfølgende aktivt delefilter og passivt delt i nedre mellomtone, øvre mellomtone og diskant. Det er altså snakk om en fem-vegs konstruksjon. Kvalitet på elementer, komponenter, kabinettmateriale og finish er bortenfor alt jeg har hørt om før. Jeg kan legge til at den vil bli produsert i et begrenset opplag. Bare tre eksemplarer vil bli levert til det europeiske markedet. Jeg legger ut et bilde av dagens toppmodell T1 som en teaser så lenge. Så kommer jeg tilbake med mer info og bilder når jeg får lov.
  Navn:   Tidal_Audio_T1.jpg
Visninger: 5963
Størrelse: 60.1 Kb
  Navn:   Tidal_Audio_T1_2.jpg
Visninger: 6233
Størrelse: 80.4 Kb
  Navn:   Tidal_Audio_T1_3.jpg
Visninger: 5700
Størrelse: 84.0 Kb
  Navn:   Tidal_Audio_T1_5.jpg
Visninger: 5927
Størrelse: 203.3 Kb
  Navn:   Tidal_Audio_T1_4.jpg
Visninger: 5664
Størrelse: 62.9 Kb
  Mvh
  Roysen
  Siste redigert av Roysen; 12.03.2013 kl. 11:51.

Side 1 av 30 12311 ... SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed