Rumath's kjeller

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Her er altså kjelleren min. Et lite furterom på ca. 15 kvadratmeter i hjertet av Vestfold. Nede i kjelleren er det et stort bad, et kjøleskap til drikkevarer i en bod og kontoret til kona. Egentlig så trenger man ikke stort mer, og jeg kunne sikkert greid meg med plassen her nede. Men jeg har familie, 2 gutter, 1 og 4 år, og ei kone som gjør at jeg tar turen opp i lyset støtt og ofte.

    Lytterommet er plassert i enden av et rekkehus, så naboene blir ikke forstyrret selv når jeg velger å utnytte potensialet i høyttalerne. Det er også en hel etasje mellom lytterommet og soverommene, så jeg trenger aldri å tenke på at jeg vekker gutta.

    Det kommer ikke frem av bildet, men her står det en "L"-formet sofa og en stol fra Ikea.

    Anlegget består av Tannoy Sandringham Prestige SE, Pioneer VSX-LX53, Rotel RB1572 (2x250 klasse D) En bærbar pc med pro-ject usb dac. En Pioneer blu-ray spiller og en wd hd live. Kabler er jeg ikke spesielt opptatt av, men høyttalerkablene stammer fra tida jeg eksperimenterte med kabler. (Kimber 4C?)

    Harddisken rommer mye forskjellig musikk,- vært igjennom ulike faser de siste 10 årene. Selv om det er lite av musikken jeg hørte på for 10 år siden, som jeg hører på nå, så vil jeg si smaken er allsidig. Tung metall spilles det sjelden, men akustisk, progrock, blues og Jazz trives jeg nok best med. (Også er det all den musikken jeg ikke klarer å kategorisere da...) Linn records nettradio spiller mye bra!

    Dette var første innlegg om mitt anlegg. :D
     

    Vedlegg

    authentic

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.07.2007
    Innlegg
    9.242
    Antall liker
    2.387
    Torget vurderinger
    13
    Flott oppsett.

    Har du tenkt på noen akustikkplater i 1 refleksjon iogmed at rommet er såpass lite ?
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Historien om hvordan jeg kom hit... Den er lang, og langt lengre enn jeg husker. Sannsynligvis uteglemmes en hel del i denne tråden, men sånn er manns minne,- kort!

    For ca. 12? år siden, så bodde jeg i en liten leilighet. Hadde et sett pc-høyttalere med en subwoofer. Du vet, et sånt 2.1 sett man får for en tusenlapp. Mitt var av merket Altec Lansing, og jeg husker at det var lydnirvana som strømmet fra disse små skapningene. Jeg eide noen få cd'er, tipper jeg hadde 30-40 stykker. Disse hadde jeg samlet meg opp fra tiden på gutterommet. Der hadde jeg et Sony minianlegg som forsjåvidt fulgte meg også i den lille leiligheten, men som var forvist til soverommet.
    Jeg hadde altså lite musikk, og ikke rare greiene å lytte til musikk på heller...

    Så var det en sommer jeg fikk en grei utbetaling fra skattemyndighetene, noe som også gjaldt for en kamerat av meg. Vi tok turen til Hifi-klubben i Drammen, og lyttet i mange timer.

    Jeg kom hjem med Nad T751 og et par B&W 603 S2, og kameraten min noe fra Denon og et par Dali høyttalere.

    Jeg husker jeg satt og måpte over hvor vanvittig bra lydgjengivelse man kunne ha i stua. Musikken ble spilt høyt, og med et slikt råflott anlegg i stua måtte det jo mer musikk til også. Uten å vite det, hadde jeg altså blitt smittet av et virus, et virus ulikt andre virus jeg tidligere hadde merket på kroppen. Dette viruset skulle vise seg umulig å bli kvitt, selv om det i perioder har ligget i dvale, har det alltid blusset opp igjen, og syken har kommet over meg.
     
    J

    J.J

    Gjest
    Dette ser veldig fint ut :D sikkert et sted som du trives godt - håper oxo med kona.
    Lover å følge med her ;D



    Jan Robert
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    En kamerat av meg fra den tida, da jeg hadde fått B&W i hus, var DJ. Han fikk hver måned inn mengder av promomusikk. Jeg husker hvor morsomt det var det første året å lytte igjennom alt det nye før det slo igjennom på radio. Men, etter en stund ble det for mye, mengden av musikk som skapes vil alltid være større enn hva en vanlig dødelig med jobb og kjæreste har tid til å komme igjennom.
    Jeg sluttet mer eller mindre å lytte til promoer, og utforsket platesjappene istedet. Begynte å kjøpe cd'er, og begynte å lytte, lytte på en annen måte enn jeg tidligere hadde gjort.

    Jeg tror lytting må læres. I alle fall opplever jeg i dag at jeg har et helt annet forhold til musikk, og hvordan den nytes, enn jeg hadde den gang. Kona har ikke vært igjennom en slik prosess, og besitter heller ikke viruset. Vi lytter forskjellig.

    Men... B&W skulle ikke vare evig, slik er det jo med den første forelskelsen, den er heftig men flyktig.
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Her har du ordna deg fint ser jeg :) Blir spennende å følge med tråden videre :)
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Hei Rune. Moro at du lager tråd om syken din. ;D
    Bilder liker vi masse av :)
    Må få tatt meg en tur til deg igjen, alt er jo endret siden jeg var hos deg sist.
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Så etter en stund begynte jeg å kikke på andre... Ikke det at jeg var misfornøyd med B&W, men jeg var ikke forelsket lenger. Jeg så at det var andre der ute. Andre med søte stemmer, slankere... faste! Jeg bestemte meg, B&W måtte ut, jeg måtte bare først få i havn noe nytt.
    Sånn kom SA 1750 inn i livet mitt. Høyreist, slank og vakker. Jeg kjøpte en Hegel H1 samt flate nordost-kabler og var overbevist om at de tilførte magi til SA. SA var morsomme, underholdt meg, lekte med meg, og de små elementene prikket meg lett i brystkassa med en voldsom hurtighet. Jeg tenkte det kom til å vare... Men det var allerede for sent. Jeg hadde ikke bare fått smaken på god lyd, men også fått smaken på å bytte.
    Omtrent på denne tida ble samtlige møbler byttet ut i hjemmet, plutselig satt jeg der med en tom stue.

    Hvor skulle jeg så? Jeg ante virkelig ikke. Jeg visste bare at jeg ville ha noe annet,- Jeg var sulten!
     

    Ulf-B

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.05.2008
    Innlegg
    7.905
    Antall liker
    2.086
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    20
    Et ryddig oppsett her, synes jeg. Et eget lytterom er gull verdt - og, som du er inne på: man må ikke nødvendigvis bli eremitt av den grunn. Det er veldig behagelig å kunne spille musikk uten å forstyrre resten av familien.

    Interessant er det at du åpenbart har fått disse ikke helt små høyttalerne til å spille allright i et såpass lite lytterom - t.o.m. uten noen store dempetiltak. Der jeg bodde før, hadde jeg et anlegg i en TVstue på 15 kvm - og det var ikke tale om å få noe gulvstående til å spille akseptabelt der.
     

    HCS

    En vanlig fyr fra bygda..
    Ble medlem
    22.02.2007
    Innlegg
    26.719
    Antall liker
    32.599
    Sted
    Nesten Gjøvik..
    Torget vurderinger
    28
    Følger historien med intr her.. Selvinnsikt og humor er aldri feil :). Og ja, høytalerne dine liker jeg særs godt!
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Jeg kom over Terje i Horten, og kjøpte et par Holfi Sten Pearl. Nydelige høyttalere som jeg fikk kappet til et par stenplater de kunne stå på. Ikke bare var Holfi'ene nydelige å se på, de låt fantastisk! En Doxa 140 sparket liv i de, og jeg hadde en liten sort passiv QED forforsterker som Lauvland solgte meg sammen med effekttrinnet. (Mener å huske det var slik) Nå var jeg solgt! Ikke bare hadde jeg fått noe vakkert å se på, men dette låt som noe jeg aldri før hadde hørt, høyde og dybde uten sidestykke.

    Var det bare komponentene som bidro til den nye opplevelsen? Nei, jeg forsto snart at rommet jeg nå hadde anlegget i bidro mer enn komponentene alene. Jeg hadde kjøpt en leilighet, som lå i et hus fra begynnelsen av 1900-tallet. Det var 3 meter takhøyde, og litt skrå bakvegg i stua mi. Takhøyde i rommet, ga takhøyde på musikken virket det som... akk jeg savner min gamle ungkarsleilighet. :/

    Doxa'en låt himmelsk, men den skremte vannet av meg... To ganger smallt det voldsomt, og det kom røyk fra den. Fikk forklart at den oscillerte, slik at den røyk. Uansett måtte den gå, da jeg ikke turde å ha noe slikt i oppsettet lenger i frykt for høyttalerne.
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Jeg kjøpte Xindac 6950 og en vincent CD S6 - Herlig! Et sjarmerende rør i cd-spilleren, og en glovarm forsterker som smeltet hjertet og holdt vinterkulda utenfor. Xindac'en er virkelig en forsterker jeg har respekt for, selv om jeg fant det plagsomt å måtte ha sikringer liggende klare, ettersom den ikke alltid ville skru seg på uten kamp. Kursen i stua var nok ikke dimensjonert for hifi-lykke.
    Xindac'en hadde nok fått stå i oppsettet i langt lengre tid enn den gjorde, men igjen skjedde det "morsomme" ting, og fjernkontrollen begynte å henge seg opp i "volum opp" modus, det uten at jeg engang rørte greia! Uten forvarsel begynte volumet å stige til faretruende høyder, og jeg fløy som f*** et par ganger for å berge høyttalerne.
    Det ble atter et salg, og jeg fikk inn en liten sak fra Cambridge. En slags vente på noe bedre forsterker. Holfiene var jeg fremdeles glad i, men noen Electrocompaniet Wave høyttalere kom viftende forbi, og jeg gjorde som jeg hadde gjort før,- glemte kjærligheten og hoppet over gjerdet.
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    EC Wave - en ganske stor prototyp av en høyttaler var det vanskelig å få til å spille så sensuelt som Holfiene spilte. Kan nok være at de var nettop det, en prototyp, men hva visste jeg? Var jo ikke teknisk anlagt hva gjaldt høyttalere. Jeg bygde pc'er, forsto prinsippet med lyd, men visste/vet fremdeles ikke nok til å kunne mene noe fornuftig om årsaken.
    Jeg fikk tak i en Jungson DA200IA, så det ikke skulle mangle på krefter. Hvorfor jeg kjøpte den Jungson'en er det vanskelig å skjønne i retrospekt, sliter med å se på den. Får meg ikke til å like utseendet, og når den altså står der, med sine enorme dimensjoner plantet midt i synsfeltet mitt, så tar det ikke mange månedene før beslutningen er fattet. Den måtte ut... Men først, ny leilighet, ungkarstilværelsen var flyktig.
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Plassert i ny stue, i en liten lys og trivelig leilighet, var altså behovet igjen der. Når man har nytt lydrom, må man vel bytte høyttaler? Min nye samboer (kona) likte heller ikke EC høyttalerne, da de manglet frontdeksel. :) Jeg følte at jeg hadde en god grunn til å starte jakten på nye, og begynte letingen.

    Terje hadde igjen noe morsomt å by på. Denne gangen fant jeg Audes grand blues. (1,6 meter høye mastodonter) Jeg sendte en mms til samboeren min med bilde av de, og spurte om hun hadde innvendinger på at de kom inn i stua. Svaret kom kjapt, at de så vel greie ut. Jeg ilte til Horten og fikk så vidt høyttalerne inn i bilen. Kjørte hjem og fikk plassert de. (Selvsagt med hjelp av en kamerat) Senere på dagen kom samboeren min hjem, og ble nesten slått i bakken av størrelsen. Hun SÅ ikke annet enn høyttalerne når hun kom inn i stua. Men, vi er gift i dag, og hennes forståelse for mine interesser er vel en av faktorene. Det tok henne bare et par dagers tilvenning, så var det ikke lenger noe tema. Herlig!

    Lyden fra Grand blues var bra, men jeg kan ikke hevde at jeg noen gang fikk de til å spille slik jeg ønsket i stua. Mulig det var rommet, mulig det var kilde og forsterker.. jeg rakk aldri å finne ut av det, da vi plutselig ventet første barn... og jeg fant ut at jeg ikke ville ha en liten tass som krafset med sine små klør på sidestoffet over de sidemonterte bassene. Jeg solgte, og inn kom noen Dali høyttalere, Evidence 470 mener jeg det var. Små saker med pianolakk på toppen. De spilte greit, og jeg var ikke redd for anlegget. Men det viste seg at "nei" fungerte bra, og gutten lærte fort at anlegget var for far, og resten av huset var hans. Denne tida var hektisk, og jeg husker ikke hva slags forsterker eller kilde jeg hadde. !! Utrolig hva en kolikkunge kan få en til å glemme.

    Men etter hvert ble det tid for å flytte igjen. Nå skulle vi flytte dit jeg bor i dag, og jeg skulle endelig få mitt eget rom igjen. Et rom hvor ingen hensyn behøver tas. Jeg gledet meg stort!
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Broren min solgte meg et par Aurum Cantus Leisure 3 se, og jeg fikk meg en Hegel H70. Lyden var deilig, spesielt på Jazz, dessverre lagde de en solid kul i bassen som man ble sittende og lytte til. Vi holdt hverandre med selskap en god stund, men da jeg kom over et sett Tannoy Sandringham til salgs, slo jeg til. LYKKE! Makan til smykker er det ikke mange av, og vi holder fremdeles sammen i dag.

    Forsterkeren var fin den. H70 er en liten rakker som kan rope høyere enn man ville tro ut i fra størrelsen. Dessverre så trengte jeg flere tilkoblinger, og H70 strakk bare ikke til. Jeg trengte flere linjeinnganger, jeg trengte dekoding av dts. Jeg trengte hdmi, jeg trengte en receiver. Jeg kjøpte en Pioneer lx53 og ble overrasket over hvor lite jeg ved første lyttesekvenser opplevde å miste. Men... det er gjerne slik, at ting som er for godt til å være sant, er det. Det tok noen kvelder, men svakhetene avslørte seg. Sandringham spilte da strammere enn dette? Hadde ikke denne innspillingen en annen dybde? Hvor ble det av oppløsningen? Joda, det var da lyd, og Pioneeren er en god receiver, men her manglet det noe. Jeg tippet på at en solid effektforsterker ville gjøre noe med de manglene jeg nå opplevde. Rotel 1572 ble kjøpt inn, uhørt. Jeg tok en sjanse, og jeg har ikke sett tilbake. 2 x 250 klasse D watt, og man savner ikke krefter. Høyttalerne har igjen fått tilbake prestasjonene sine, samt noen nye. :)

    Så sitter jeg her nå da, med nettradioen i bakgrunnen. 320 kbs er helt fint å lytte til. Jeg har mye musikk som er rippet i det formatet, og det er sjelden jeg kan høre forskjell på Flac og bra mp3'er. Jeg har nok ikke gode nok ører, eller anlegg.
    Nå skal det sies, at jeg aldri har sitti og byttet mellom 320 kbs mp3 og flac, for å finne forskjellene heller, så kanskje jeg hadde greid det. Den som ikke prøver, feiler heller ikke.

    Veien dit jeg er nå, er forkortet en del. Noen komponenter er uteglemt, mye surr med kabler er hoppet over. Og dette er heller ikke tråden for bytte av koneemner.

    Når det skjer endringer her inne, vil dere se bilder. Når det er musikk jeg begeistres av, deler jeg selvsagt. Håper dere deler med meg også! :D
     

    easyrider

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    16.10.2006
    Innlegg
    269
    Antall liker
    5
    Torget vurderinger
    1
    Hei.

    Fin tråd Rumath. Du skriver morsomt også!

    Gøy å lese om veien frem til der du er i dag.

    Har du ikke noen flere bilder fra noen av de gamle oppsettene ligg ende da? Det hadde vert gøy å se.

    ER
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Til Johhny og Ulf:

    Ja, ingen dempetiltak er gjort. Kan hende sofaen og teppet demper en del, men har forespurt i lydlauget om noen kan ta med dempeplater, slik at jeg får testet dette ut.

    Men spiller altså med mindre festpukkel enn Aurum Cantus stativere gjorde. Spiller stort sett ikke voldsomt høyt, og det reduserer vel refleksjoene noe.
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Her er et bilde fra en tidligere stue, tatt i forbindelse med visning. Hadde visst en Harman kardon forsterker der ser jeg, og det minner meg på at jeg har hatt H/K cd-spiller og forsterker tidligere også, husker ikke modellene, men det har alltid vært ren stereo. I denne stua sto altså Audes Grand Blues, ble litt store ja... ;)
     

    Vedlegg

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Her fant jeg et bilde til, tatt med tanke på forsikring... Hva man har liggende! Synd jeg ikke finner bilde av holfiene. Ligger jo på nettet, men det er liksom ikke det samme.

    Her ser dere Electrocompaniet wave, artige saker. :)
     

    Vedlegg

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Da var kvelden her. Vakre toner fra David Paul Jones strømmer ut av anlegget, streamet i 320 kbs fra Linn records radio. Metadata er viktig! Greit for sånne som meg å bli kjent med nye artister, ved å få opp nok info til å ta videre søk. :D

    Blir sittende i kjelleren, selv om kona og ungene har dratt til fjelds noen dager. Må jobbe ei uke til, så da fikk det bli sånn.

    I stua står et lite anlegg bestående av System Audio 505 (plassert på solide stands, så tunge at ungene ikke klarer å velte de), en rimelig Denon 1610 receiver samt en dvd-spiller til noen hundrelapper. Irriterende nok er dvd-spilleren i stua sonefri, mens min Pioneer BDP51FD er låst. Så når kona ville se "The wire" sesong 1 her en kveld, måtte vi bevege oss opp i stua, da spilleren nede ikke håndterte sakene. Sesong to er anskaffet i sone 2, så regner jeg med at hun er hektet i starten av sesong 2, får kjøpe resten da. Sett hele serien for noen år tilbake, men hyggelig å se den igjen. En sann klassiker.

    Usikker på om jeg kommer til å investere i en ny blu-ray spiller med det første, ikke så ofte det snurres film, og så langt har spilleren gjort en grei jobb der, med unntak av at den er låst selvsagt. :p
     
    J

    J.J

    Gjest
    Bra at du kommer med litt historikk - enn har jo vært igjennom litt av det samme en annen og ... ::)
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Nå har Linn radio foret meg med musikk fra "Zoey van goey" ved flere anledninger, ikke dumt. Litt i stilen til Belle and Sebastian, tror jeg må sjekke de ut nærmere. Artig hjemmeside hadde de også. :)
    http://www.zoeyvangoey.com/
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Atter stille i huset. Mccluskey brothers med "She said to the driver" durer i bakgrunnen, ny musikk for mine ører. :)
     

    Vedlegg

    J

    J.J

    Gjest
    Her er en du hørte såvidt hos meg



    Og det er bare å sjekke tråden min og ;)
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Takk for hyggelige tilbakemeldinger forresten, oppsettet er ikke av de ryddigste. De som bruker kabelsko ville nok fått et lite anfall av å se bak benken min... Men, her produseres altså vellyd så det holder.
    :D
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Design er gøy! Hvis det i tillegg til et vakkert ytre skjuler det viktigste, funksjon, så har man god design.

    Så har vi altså enkelte produkter, som får meg til å tenke at vakkert aldri kan bli et objektivt målbart begrep:

    http://www.higherfi.com/exoticspeakers/

    Her er det ikke mye vakkert å se! Hvor er Tannoy prestige? Hvor er Klipschhorn? Hvor er Sonus faber?

    Denne linken derimot, skjuler MER enn galskap. Her finnes det mange godsaker:

    http://www.ecoustics.com/electronics/forum/home-audio/318596.html
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Denne tilhører også historien... Var en morsom høyttaler, men jeg sleit altså litt med å få den til å fungere i stua jeg hadde på det tidspunktet.
     

    Vedlegg

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Du får komme på besøk og se noen andre flotte høyttalere også Jan, Steely Dan her i kveld. Og en liten Braastad. :)
     
    J

    J.J

    Gjest
    rumath skrev:
    Du får komme på besøk og se noen andre flotte høyttalere også Jan, Steely Dan her i kveld. Og en liten Braastad. :)
    Skal nok se og få kommet meg bort - er jo ikke lange turen ..

    Og det er ingen feil kombo du kjører ikveld ;D
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Da har jeg fått plassert Klipsch Heritage Heresy III i stua. Synes det ser riktig så vakkert ut. Nå er det bare å få oppgradert kilde, og med tida også forsterker. Men nå nytes det en pils til blues på Sandringham.

    Heresy skal kun få bruke seg på en episode av "The wire" i kveld. Down in the whole spilles jo i starten, blir artig å høre forandringen.

    Byen er tjokkfull av mennesker som er på Slottsfjellfestivalen. I fjor gjorde jeg den tabben å ta en tur ned til byen søndags morgen med guttungen, det ble litt av en opplevelse...
    * Hvorfor sover de der? (Campere utenfor biblioteket)
    * Hva gjør de med bilen? (Et par som hadde stående morro opp mot bilen)

    Men ellers reflekterte han ikke stort over det han så, han skulle nemlig på lekeplassen!
     

    jonlam

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.01.2009
    Innlegg
    438
    Antall liker
    5
    Sted
    Vestfold
    Torget vurderinger
    1
    Hei,

    Takk for sist, selv om det er en stund siden.
    Jeg visste ikke at du har prøvd så mye forskjellig.
    Ble plutslig også overrasket at du har Heresy III på test, eller skal Sandringham byttes ut?

    Hyggelig å se at du har fått deg et bildetråd også.

    Mvh. Lam
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Neida, Sandringham står trygt. Klipsch står i et annet rom. :)
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Galskap! Selvsagt er det det... Men jeg må ha bedre forsterker i stua, en med bittelitt mer guffe, samt airplay. Da dedikerer jeg en ipad 1 til musikk, ettersom den stort sett samler støv nå allikevel.

    Klipsch'ene imponerte min bror og samboeren hans i dag. Hans samboer har ikke ønsker å ha store stygge høyttalere i hus, men Heresy falt i smak, morsomt.

    Nå som jeg har fått lyttet til de noen timer, må jeg si det er et kupp jeg har kommet over. Spørs om ikke det blir en del musikklytting i stua også fremover. :)

    Vandret Platekompaniet i dag uten å ta med noe musikk... synes nesten det er enklere å shoppe på nett, finner mer da.

    Tok med 3. sesong av "The wire", fantastisk serie som det er verdt å eie.
     
    J

    J.J

    Gjest
    rumath skrev:
    Klipsch'ene imponerte min bror og samboeren hans i dag. Hans samboer har ikke ønsker å ha store stygge høyttalere i hus, men Heresy falt i smak, morsomt.

    Nå som jeg har fått lyttet til de noen timer, må jeg si det er et kupp jeg har kommet over. Spørs om ikke det blir en del musikklytting i stua også fremover. :)
    Det er dette Klipsch handler om ... det bergtar folk ;D Spre det glade budskap ;) Heresey er en killer ;D

    Og jo mer livlig Amp du får, jo bedre blir det ...

    /JR
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    jan#jan skrev:
    rumath skrev:
    Klipsch'ene imponerte min bror og samboeren hans i dag. Hans samboer har ikke ønsker å ha store stygge høyttalere i hus, men Heresy falt i smak, morsomt.

    Nå som jeg har fått lyttet til de noen timer, må jeg si det er et kupp jeg har kommet over. Spørs om ikke det blir en del musikklytting i stua også fremover. :)
    Det er dette Klipsch handler om ... det bergtar folk ;D Spre det glade budskap ;) Heresey er en killer ;D

    Og jo mer livlig Amp du får, jo bedre blir det ...

    /JR
    Bare vent! De havner tilslutt i kjelleren på lytterommet...... ;) ;) ;)
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn