Nylig innhold av ThomasN

 1. T

  CJ`s venner

  Får vel blåse støvet av disse boksene og oppgradere litt kondensatorer til helga :) Da kan det jo hende det blir rør her når kulda setter inn :)
 2. T

  PS Audio

  Nei, det er en P15 Power Plant :)
 3. T

  PS Audio

  Artig å prøve litt eldre PS :) Låter kanonbra :) PS Audio 250 Delta monoblokker
 4. T

  Ønsker anbefaling Rør til Conrad-Johnson Premiere Twelve

  I dag sitter det JJ Electronic 6550 rør der, og det låt fint. Men Tung Sol og Psvane har stått på lista over kandidater. Føler det har vært mye blest rundt Psvane, så de har stått høyt. Men også usikker på om det blir 6550 eller KT88, så fint om noen har erfaringer her. StianG har du prøvd...
 5. T

  Ønsker anbefaling Rør til Conrad-Johnson Premiere Twelve

  Sikringen gikk på den ene monoblokka, og leste at det kan skje ved problemer med rørene. Er særdeles lite bevandret i røramper enn sålenge. Noen som har erfaringer med Conrad-Johnson Premiere Twelve og hvilke rør som er en god match?
 6. T

  Yamahas venner

  Yamaha GT-5000 :) https://www.lydogbilde.no/test/hi-fi/yamaha-gt-5000-2/?usr=1
 7. T

  Bluesound,MQA og DAC

  Skal du ha noen som leverer seriøs lyd bør dette sjekkes ut HRA https://www.highresaudio.com/en/site/home Da kan du glemme crappy MQA.
 8. T

  ATI -" all american muscle"

  Når jeg hadde Ø tidligere så våknet de skikkelig til liv med Bryston 14B3, så det er liten tvil om at de kan fores skikkelig å like det :)
 9. T

  Platemesse og flyttesalget er i gang! Mala Audio - Asker

  Nok en gang ett trivelig besøk hos Mala... Det ble til og med noen plater med hjem denne gangen :)
 10. T

  Pylon Amber MK2 - Nå i demo!

  Noen svar finnes i hvertfall Frekvensgang: 32hz-20khz Sensitivitet: 97db Dimensjoner: 500x430x1241mm (BxDxH)
 11. T

  Pylon Amber MK2 - Nå i demo!

  Dra å hør på dem, så finner du ut av hvordan de funker personlig for deg. Kan jo hende du er en cm eller to for lang eller kort til at noe treffer der det burde.
 12. T

  Erfaringer med Auralic Streamer og DAC - Vega G1 / G2

  Det er interessant lesning, men det kun det. For det hersker liten tvil om at det låter bedre. Jeg har testet grundig både med og uten. Stedet du referer til hyller jo Oppo 205, som i praksis er en middels grei DAC. Men den måler fint. Så jeg tror folk må bli bedre på hva som måles og ikke før...
 13. T

  Erfaringer med Auralic Streamer og DAC - Vega G1 / G2

  Jeg hadde ingen problemer med stabiliteten på Vega G1, og heller ingen problemer sålangt med Vega G2. Bryr meg egentlig ikke så mye om hva målinger tilsier, jeg bryr meg om hva jeg hører, og det låter bedre LEO GX enn uten. Men enig i at den låter bra på egenhånd også :)
 14. T

  Erfaringer med Auralic Streamer og DAC - Vega G1 / G2

  Fremfor å prøve ut en dedikert streamer ble det oppgradering fra Vega G1 til Vega G2 med LEO GX Master Clock. Men jeg kjører Tidal fra en Intel NUC med Sbooster Vbus2 på usb utgangen. Venter på Sbooster strømforsyning også. Streaming har i mine ører aldri vært i nærheten av denne kvaliteten før :)
 15. T

  Ny PU, erfaringer?

  Jeg hadde Hana ML fra før når jeg skaffet meg Ortofon MC Century, og det hersker ingen tvil om at den er i en annen liga... Men det er først da du merker hvor mye riaa har å si også. Det fine nå er at jeg tør la andre komme i nærheten av platespillern uten å miste pusten, og ikke minst kunne...
Topp Bunn