Nylig innhold av roarh

 1. R

  Favoritt bassist

  Per Mathisen hører også med blant alle disse strålende bassistene som er nevnt. Han er fenomenal om det spilles tøft eller sart.
 2. R

  Fem album du aldri blir lei av.

  Her er mine 5: Shankar - Song for everyone (Garbarek, Gurtu mfl) Pat Metheny Group - Still Life (talking) Zawinul Syndicate - World Tour Arild Andersen - Sagn Pat Metheny Group - American Garage
 3. R

  Grace 707 . Pick-up tips

  Ikke for å kludre til diskusjonen altså, men. Jeg har brukt Benz Micro Silver i en Grace 707 tidligere. Den satt på en velspillende men ikke helt up to date Linn LP12. Kombinasjonen spilte helt utmerket, og hvis jeg skulle vurdert pick-up til den armen så ville Silver stått på min liste.
 4. R

  Linn Lp-12

  OK. Det var kanskje litt forsiktig uttrykt. Interessant det du sier om spranget mellom de forskjellige. Jeg har ikke prøvd andre enn Valhalla og Armageddon på egen spiller.
 5. R

  Linn Lp-12

  Er det noen som kan si noe om Kore? Noen som har testet en stund, gjerne med Rega-arm.
 6. R

  Linn Lp-12

  Det tror jeg så gjerne, McLaren. Armageddon mot gamle Valhalla var hørbart her også. Tviler ikke på at Radikal ville løftet ytterligere.
 7. R

  Linn Lp-12

  Når det gjelder Cirkus så er jeg ikke i tvil. Jeg kjøpte for noen år siden en gammel LP12 med Valhalla, satte på en Grace 707 arm med Benz Silver og spilte musikk. Bedre enn min gamle Rega Planar 3 var det helt klart. Etter hvert ble den levert inn til Kontrapunkt for montering av Cirkus og...
 8. R

  Tips til dyktige jazz sangerinner

  Hvis du er interessert i yngre krefter, så kan jeg anbefale Ellen Andrea Wang og Live Foyn Friis. Wang er å høre i bl.a Pixel og flere andre band, mens Friis gjør seg bemerket i Danmark der hun mottar priser og hyggelig omtale i fleng.
 9. R

  Hva er de verdt? tråden

  Jeg har en Naim Nait 2 Olive til overs. Hva kan riktig pris for denne være?
 10. R

  Hva er de verdt? tråden

  Takk for svar. Jeg har også en Doxa 06 forforsterker med ekstern strømforsyning. Jeg vet dette var en med godt omdømme for noen år siden. I dag er det en skurrelyd i den som jeg ikke vet hva skyldes. Noen ide om pris for denne med og uten skurrelyd?
 11. R

  Hva er de verdt? tråden

  Noen som har en formening om hva jeg kan få for en Doxa 40 effektforsterker fra forrige århundre?
 12. R

  Jazz for den yngre garde

  Det er også mye fint som kommer fra unge norske band/musikere. Eksempler kan være Hanna Paulsberg Concept og Hayden Powell Trio. Ellen Andrea Wang med og uten Pixel er også fint. Moskus også.
 13. R

  Jazz for den yngre garde

  Keith Jarrett har også gitt ut en mengde trio-plater i tillegg til noen piano-solo. Alt er vel verdt å sjekke ut. Jarrett har også gitt ut noen plater sammen med Jan Garbarek. Som pensum å regne...
 14. R

  Jazz for den yngre garde

  Come Shine - Do do that voodoo. Strålende behandling av standardlåter.
 15. R

  Jazz for den yngre garde

  Sjekk ut Pat Metheny Group. Mye fint fra den gjengen. Niels Lan Doky har gjort mange fine innspillinger, bl.a flere trioplater med gode navn på bass og trommer. Miles Davis - Kind of Blue. Selvsagt. Joe Zawinul har gjort mye tøft innen jazzrock. Weather Report og Zawinul Syndicate.
Topp Bunn