Nylig innhold av General8

 1. G

  Iran-krigen

  Iranere er ok folk, men det er liten tvil at de ønsker atomvåpen. En nasjon som sitter på så mye olje og gass, trenger ikke fordyrende atomkraft for å produsere strøm.
 2. G

  Hjelp! Haster.... Trenger hjelp til god oversettelse.

  I'm not a bad man I'm just not a lucky man... You are like a butterfly A Catipillars dream to fly So bust out of this old cocoon And dry your wings off Butterfly Go ahead, and fly Its always such a lonely loom Its sudden like a broken bone And your luck wont always come along So dry your tears...
 3. G

  The Horny Kid

  Guttungen flytter! Emokids jakt på nerva. Grattis med hus Emo. Jobber mye borte om dagen, men tar gjerne en tur innom for en lytt.
 4. G

  Endelig: Spotify direkte på SqueezeBox

  Litt på siden, men la det stå til. Kan en bruke Duet fjernkontroll på Touch? Skal kjøpe SB som primært skal brukes til Spotify. EDIT: Eller vil Touch og Logitech Harmony 1100 Touch Screen være en bedre løsning?
 5. G

  Norske styrker i Afghanistan: Hvor naive går det an å være?

  Jeg vedder en tier på at incidenten du refererer til var en SISU 186 vogn som ved uhell kjørte over noen lokale. Det var føreren av bilen sin skyld. Gubben overlevde, men drepte kona og to barn. Sånne historier har en tendens til å spinne ut av kontroll. Særlig når det skjer lite i egen teig.
 6. G

  Grenland Lydlaug.

  Hifiguru hadde vel 3.4, men om han solgte de til noen her i fjorden, vet jeg ikke. Selv har jeg C3, til TV-anlegget altså.. :o
 7. G

  Politikk, religion og samfunn Norske strømpriser

  Noe kraftkrevende industri har kjørt på redusert last for at du og jeg skal ha varme i husene. Det var vel en skole eller to som også hadde blitt med på en liknende avtale, uten å skjønne at de faktisk måtte skru av strømmen når telefonen ringte.. ;D
 8. G

  Hifiguru's lange liv, delvis dokumentert med bilder

  Klart det. Er litt usikker på hva du mener med presisjon, men hvis du tenker på god 3D fikk jeg det til hjemme. Har ikke Guru satt de nær bakveggen? Kanskje det ødelegger litt?
 9. G

  Hifiguru's lange liv, delvis dokumentert med bilder

  Moro å høre at du fikk de til å spille musikk med Naim.. De skal selges, så hvis noen i GLL er interessert kan jeg vente med å legge de ut på sentralen. Send gjerne PM. Kanskje de kunne stå litt hos deg Guru, slik at eventuelt interesserte kunne høre de der?
 10. G

  Kaldt!

  Hvis du kan bruke den skikkelig holder det med en i syvduker og -30 :)
 11. G

  Gaia

  Nytt år, nye muligheter.. :)
 12. G

  Emokids lille rede

  Ja takk for lytten Emo. Samme tilbakemelding som 2m fra meg.. Gleder meg virkelig til å høre disse i et større rom, og som du har nevnt, du har justeringsmuligheter.. :)
 13. G

  Bipolare Valentinos drodleDipol

  Takk takk Valentino.. Forresten moro å følge tråden din.. Gleder meg til bilder og tilbakemeldinger..
Topp Bunn