Side 3 av 3 FørsteFørste 123
Resultater 41 til 41 av 41
Abonnér på denne artikkelen
 1. Hifisentralen ønsker deg god sommer!

  40 Kommentarer Av Høvdingen - 07.07.2013 12:32
  På vegne av Hifisentralen ønsker jeg alle våre medlemmer en riktig god sommer! Jeg tenkte vi kunne lage en ferietråd med bilder for å se hvor våre medlemmer tilbringer sine dager i fellesferien. Selv har jeg nettopp kommet tilbake fra en ukes opphold på Aqua Fantasy Resort i Tyrkia, og dette er et all-inclusive hotell for barnefamilier. Her var det uttallige basseng, en stor vannpark med mange fasiliteter. Det var et flott sted, men servicen fra hotellets side trakk noe ned, men til tross for dette så hadde vi en fin uke med en temperatur på cirka 30-35 grader i skyggen og sol hver eneste dag.

  Her et oversiktsbilde fra området og hotellet. Aqua Fantasy har en stor vannpark med mange ulike sklier og aktiviteter, og de hadde også en 7D kino som jeg dessverre ikke fikk anledning til å se nærmere på. Hotellet ligger på vestkysten av Tyrkia, cirka 1 time sør for Izmir. Cirka 20 minutter videre sørover ligger en koselig liten by som heter Kusadasi, og her fantes en rekke boder og forretninger for de som ønsker å kjøpe "fake" merkeklær til en rimelig penge. Tyrkerne er ivrige "forretningsmenn", og en må nok påregne en rekke slitsomme selgere, og ønsker en å kjøpe noe så blir det som regel en nokså heftig pruterunde før handelen er i boks. Prisen starter alltid nokså høyt når en sier at en kommer fra Norge, men kan likevel ende opp på et svært rimelig nivå.

  Vedlegg 206622

  Her ses utsikten fra hotellrommet, og Aqua Fantasy hadde en rekke basseng for store og små. Det var full kamp om solsengene, og hotellet var mer eller mindre proppfullt med ivrige badegjester fra hele Europa.

  Vedlegg 206623

  Hotellet har egen sandstrand, og her kan en leie vannscootere, dykkeutstyr og teste ut en rekke ulike aktiviteter.

  Vedlegg 206624

  Jeg oppfordrer flere brukere til å legge ut bilder fra årets sommerferie uansett hvor i verden det måtte være fra.

  Ha en riktig god sommer!

  Mvh
  Høvdingen & moderatorer

 2. Antall kommentarer 40

  Kommentarer

 3. #41
  Rubinmedlem Sluket's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2006
  Innlegg
  39,903
  Tagget i
  13 Innlegg
  Torget
  1
  Mye flotte natur- og feriebilder her!! Da må vi ha litt motgift.....


  SLUKET ØNSKER ALLE HFS'ERE EN RIKTIG GOD SOMMER!

  Navn:   fu u.jpg
Visninger: 257
Størrelse: 280.6 Kb

Side 3 av 3 FørsteFørste 123

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed