ZappaUnion IV - 23, 24. & 25 Oktober - Cosmopolite

zappaunion

Medlem
Ble medlem
20.10.2013
Innlegg
22
Antall liker
17
FB-banner3.jpg


23, 24. & 25. Oktober på Cosmopolite, Vogts gate 64, 0477 Oslo
Billetter på Billettservice
gå til www.zappaunion.no for tider og mer informasjon
Sjekk crowdfunding prosjektet vårt på newjelly.com for eksklusiv tilgang og annet snacks ved å støtte festivalen.


ZappaUnion er klar for ZappaUnion IVCosmopolite på Torshov, Oslo

Zappaunion IV har blitt utvidet med en ekstra dag så det betyr mer musikk, moro og Zappa!

Fredag 23.10. Banned From Utopia starter hele ZappaUnion IV med våre alles Zappa alumni favoritter Ray White, Robert Martin, Tom Fowler og Albert Wing. I tillegg har de med seg Robbie Seahag Mangano (GrandMothers of Invention, Sean Lennon) på gitar og Joel Taylor (Stanley Clarke, Allan Holdsworth, Al Di Meola) på trommer.

Lørdag 24.10 vil det bli to konserter! The GrandMothers of Invention med Mothers legendene Don Preston og Bunk Gardner og resten av gjengen som består av Christopher Garcia på trommer, gitar virtuosen Max Kutner på gitar og Eric Klerks på bass. I tillegg kommer Ed Mann for å spille med The GrandMothers of Invention

Samme kveld vil Mats/Morgan band spille. Mats Öberg og Morgan Ågren ble kjente i Zappamiljøet i 1988 da Zappa selv inviterte dem opp på scene for å spille med bandet i Stockholm. Etter konserten sa Frank Zappa dette om dem: ”They played unbelievably, just unbelievably.".

Søndag 25.10 kommer Det Norske Blåseensemble «The Brass From Utopia» som har med Gail Zappas velsignelse fått gitt ut album med Zappa komposisjoner. I tillegg har de spilt med Dweezil Zappa og Zappa Plays Zappa. Det Norske Blåseensemble har gjort kjempe inntrykk med sine «Zappa» konserter som de har fremført flere steder i Norge.

Det vil også bli Zappabutikk med masse vinyl, CD-er og andre effekter.

ZappaUnion IV vil mest sannsynlig komme med noen flere overraskelser etter hvert.





 

Vedlegg

Sist redigert:
Topp Bunn