Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem zappaunion's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2013
  Innlegg
  22
  Tagget i
  0 Innlegg

  Carl Palmer's ELP Legacy - Tirsdag 10. februar - Cosmopolite Scene

  Navn:   Carl-Palmer-Legacy-Logo-FB.jpg
Visninger: 215
Størrelse: 27.2 Kb

  10. februar 2015

  Dørene åpnes 20:00
  Konserstart 21:00
  Cosmopolite Scene
  Billetter: 350 + avg


  Carl Palmer er en av tidenes trommeslager. Han har underholdt i publikum og musikklyttere i nesten fire tiår med band som Atomic Rooster, The Crazy World Of Arthur Brown, Asia og Emerson, Lake & Palmer.

  Hans mestring av trommer, kombinert med hans smittende scenepersonlighet har sikret han en respektert plass i historien som en av Rock and Roll største trommeslagere.


  Våren 1970 fikk Carl Palmer en telefonsamtale som forandret livet hans for alltid. Keyboard virtuosoen Keith Emerson, som selv hadde hatt suksess med The Nice skulle danne et nytt band med Greg Lake som var en av King Crimsons grunnleggere. King Crimson hadde også opplevd stor suksess med bandet sitt legendariske album «In The Court Of The Crimson King». Etter å ha prøvd ut flere trommeslagere, inkludert Mitch Mitchell, så ville de ha Palmer til audition for en plass i den nye trioen, men Palmer var usikker på om han ønsket å forlate den voksende suksess til Atomic Rooster. Motvillig gikk han med på å møtes og øve med bandet og takk Gud for att han gjorde det. ELP gav ut noe av prog historiens viktigste album som: Tarkus, Brain Salad Surgery og Pictures at an Exhibition.


  Umiddelbart kalt en «supergruppe» av media, Emerson, Lake and Palmer (ELP) gikk inn i den musikalske arenaen med store forventninger.
  Emerson, Lake and Palmer’s musikk er nå tilbake med powertrioen Carl Palmer’s ELP Legacy. Trioen består av Carl Palmer på trommer og perkusjon, Paul Bielatowicz på gitar og Simon Fitzpatrick på bass.


  Carl Palmer’s ELP Legacy spiller med en enorm kraft og de har blant annet fremført ELP klassikere som Tarkus og Pictures at an Exhibition. Det vil bli en skikkelig prog aften vi kan glede oss til på Cosmopolite 10. februar.


  Carl Palmer: trommer og perkusjon
  Paul Bielatowicz: gitar
  Simon Fitzpatrick: bass 2. #2
  Medlem zappaunion's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2013
  Innlegg
  22
  Tagget i
  0 Innlegg

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed