Carl Palmer's ELP Legacy - Tirsdag 10. februar - Cosmopolite Scene

zappaunion

Medlem
Ble medlem
20.10.2013
Innlegg
22
Antall liker
17
Carl-Palmer-Legacy-Logo-FB.jpg


10. februar 2015

Dørene åpnes 20:00
Konserstart 21:00
Cosmopolite Scene
Billetter: 350 + avg


Carl Palmer er en av tidenes trommeslager. Han har underholdt i publikum og musikklyttere i nesten fire tiår med band som Atomic Rooster, The Crazy World Of Arthur Brown, Asia og Emerson, Lake & Palmer.

Hans mestring av trommer, kombinert med hans smittende scenepersonlighet har sikret han en respektert plass i historien som en av Rock and Roll største trommeslagere.


Våren 1970 fikk Carl Palmer en telefonsamtale som forandret livet hans for alltid. Keyboard virtuosoen Keith Emerson, som selv hadde hatt suksess med The Nice skulle danne et nytt band med Greg Lake som var en av King Crimsons grunnleggere. King Crimson hadde også opplevd stor suksess med bandet sitt legendariske album «In The Court Of The Crimson King». Etter å ha prøvd ut flere trommeslagere, inkludert Mitch Mitchell, så ville de ha Palmer til audition for en plass i den nye trioen, men Palmer var usikker på om han ønsket å forlate den voksende suksess til Atomic Rooster. Motvillig gikk han med på å møtes og øve med bandet og takk Gud for att han gjorde det. ELP gav ut noe av prog historiens viktigste album som: Tarkus, Brain Salad Surgery og Pictures at an Exhibition.


Umiddelbart kalt en «supergruppe» av media, Emerson, Lake and Palmer (ELP) gikk inn i den musikalske arenaen med store forventninger.
Emerson, Lake and Palmer’s musikk er nå tilbake med powertrioen Carl Palmer’s ELP Legacy. Trioen består av Carl Palmer på trommer og perkusjon, Paul Bielatowicz på gitar og Simon Fitzpatrick på bass.


Carl Palmer’s ELP Legacy spiller med en enorm kraft og de har blant annet fremført ELP klassikere som Tarkus og Pictures at an Exhibition. Det vil bli en skikkelig prog aften vi kan glede oss til på Cosmopolite 10. februar.


Carl Palmer: trommer og perkusjon
Paul Bielatowicz: gitar
Simon Fitzpatrick: bass






 
Topp Bunn