29. november 2014
Dørene åpnes 20:00
Konserstart 21:30
Billetter: Billettservice (325 + avg)


Terje Rypdal har en omfattende karriere som startet med The Vanguards i 1962. Rypdal har blitt omtalt som en av verdens beste jazzgitarister, og har stor internasjonal anerkjennelse. Han har arbeidet med artister som Jan Garbarek, Palle Mikkelborg, Ketil Bjørnstad m.fl. Rypdal har mottatt hele tre Spellemannspriser, og i 2005 fikk han selveste hedersprisen. Han ble i fjor innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Terje Rypdal har en stor stjerne på den internasjonale stjernehimmelen, og er viden kjent for sitt spesielle gitarspill og sine komposisjoner.
Ronni Le Tekrø er kjent for sin mangeårige karriere som frontfigur og drivende kraft i TNT. Bandets historie startet tilbake i 1982, og i 1987 fikk bandet Spellemannsprisen for albumet ”Tell No Tales”. Ronni Le Tekrø ble på 80-tallet kåret til en av verdens ti beste heavy-gitarister, og TNT har skaffet seg mange fans verden over. I den senere tid har han også fremstått som ”rockerektor” i Rockeskolen på TV2.

Terje Rypdal -gitar
Ronni Le Tekrø -gitar
Morten Skaget -bass
Bård Petter Hovik – trommer
Roger Gilton – tangenter

Med to slike gitarguder på scenen, vil denne konserten bli en enestående opplevelse. Konserten inneholder de beste låtene fra deres samarbeid. Bandet som backer dem er også musikere i toppklasse.

ZappaUnion i samarbeid med Kvalitetsartister og Cosmopolite

Navn:      Rypdal&Tekrø-skjerm.jpg
Visninger: 69
Størrelse: 251.5 Kb