Peter Gabriel

Espen L

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.03.2010
Innlegg
3.970
Antall liker
10.453
Sted
Skien
Da er kofferten pakket :) I morgen (Fredag) bærer det inn til Oslo for å endelig oppleve Peter Gabriel live.
Dette gleder jeg meg veldig til.

Mvh: Espen L
 

DagT

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.05.2013
Innlegg
2.544
Antall liker
3.043
Sted
Oslo
Har sett ham på Oslo Spektrum før, og det var veldig bra. Så bra at jeg skal dit imorgen også :)
 

impulse

Æresmedlem
Ble medlem
26.02.2006
Innlegg
13.199
Antall liker
7.674
Sted
Hølen
Joda, Gabriel leverte så det virkelig holdt, sammen med et av de råeste lag med musikere som har stått på en norsk scene.David Rhodes, Manu Katche, Tony Levin og David Sancious. Litt av et lag å ha i ryggen. Gabriel har alltid vært rn intens liveartist. Han var fantastisk på Kalvøya i 87, minst like bra i Spektrum i 93, men kanskje aller mest imponerende i går kveld, rett og slett fordi han er sekstifire, men fremdeles leverer så til de grader. Gabriel har kanskje ikke helt den samme stemmen som for tjue år siden, men han har enda mer desperasjon, like mye energi og er i relevant og troverdig. Det kan man ikke alltid si om hans jevnaldrende popstjerner.
 
Sist redigert:

Espen L

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.03.2010
Innlegg
3.970
Antall liker
10.453
Sted
Skien
Joda, Gabriel leverte så det virkelig holdt, sammen med et av de råeste lag med musikere som har stått på en norsk scene.David Rhodes, Manu Katche, Tony Levin og David Sanscious. Litt av et lag å ha i ryggen. Gabriel har alltid vært rn intens liveartist. Han var fantastisk på Kalvøya i 87, minst like bra i Spektrum i 93, men kanskje aller mest imponerende i går kveld, rett og slett fordi han er sekstifire, men fremdeles leverer så til de grader. Gabriel har kanskje ikke helt den samme stemmen som for tjue år siden, men han har enda mer desperasjon, like mye energi og er i relevant og troverdig. Det kan man ikke alltid si om hans jevnaldrende popstjerner.
Enig i det du her skriver impulse,koste meg i går på konserten og spesielt imponerende hvordan han holt på med tanke på alderen.
Liker den litt "såre" stemmen hans, blir så innlevende på den måten han synger, spesielt de rolige låtene.
Dette var virkelig vært en Oslo tur.
Mvh: Espen L
 

DagT

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.05.2013
Innlegg
2.544
Antall liker
3.043
Sted
Oslo
Han hadde mer autoritet i 1993, men erstattet det med andre ting denne gangen. Bra var det ihvertfall.
 

Newton

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
23.05.2005
Innlegg
445
Antall liker
169
Åååå fyyy fader-jeg har ikke fått denne inn på radarn i det hele tatt :-( Og så jeg som har vært på P.G kjøret i flere år nå.... Hva gjore'n? Scratch my back gigg eller "Red Rain" osv? Århundredes tabbe, denne kommer jeg ikke over på lenge-sukk. Hvor var det han spilte? Spektrum? Fan fan fan....
 
Topp Bunn