Kollenfest

BT

Æresmedlem
Ble medlem
13.10.2005
Innlegg
21.003
Antall liker
6.231
Mye bra musikk, og godt gjennomført arrangement. Jeg var der sammen med tenåringene mine, og de var kjempefornøyd, særlig med Rihanna og Kiss (naturligvis). Jeg koste meg også, selv om været gjorde at Rihanna var alt for påkledd etter min smak. Jeg var Kiss-fan på 70-tallet, så det passet perfekt at de spilte nesten bare låter fra den tiden. Jeg fikk jo aldri sett dem den gangen. Det som slo meg spesielt var at jeg sto mindre i kø tilsammen i løpet av hele festivalen enn jeg gjorde på avslutningen i barnehagen for et par uker siden.

Men en ting som også slo meg var denne Noel fra Oasis. Er det mulig å være så guffen? Det sies riktignok at lillebroren er enda verre.

- Publikum s? ikke spesielt glade ut - kultur - Dagbladet.no

Han har helt rett i at vi var ikke særlig glade. Men vi var det fram til han kom på scenen, og vi var kjempeglade da han endelig gikk av den igjen. One-hit-wonder(wall). Så jeg har notert meg at dersom jeg føler at jeg er i alt for godt humør skal jeg bare stikke innom bloggen hans.
 
N

nb

Gjest
Jeg var der på lørdagen. Aliston Krauss og Union Station leverte (selvsagt) en strålende konsert. Men det var rimelig malplassert med de på den store scenen og glissent med publikum så tidlig på dagen. De burde spillt i Konserthuset eller noe lignende. Ellers synest jeg Billy Idol var tøft til tross for ganske dårlige kritikker. Raga var greit å se for n-te gang selv om det ikke akkurat er noe fyrverkeri live. Turboneger synest jeg ikke leverte helt på topp og Kiss var tøft.

Lite (les: ingen) køståing absolutt et pluss, samt at det var mulig å få i seg spiselig junkfood (BBQ pulled pork wrap-en til Araktaka var god). Også poeng for at Schous bryggeri var på plass og solgte ordentlig øl, men ikke så mye pluss for at de gikk tomme for IPA altfor tidlig.
 

BT

Æresmedlem
Ble medlem
13.10.2005
Innlegg
21.003
Antall liker
6.231
Fascinerende den tigeren som han nye Turbo-vokalisten hadde tatovert på magen. Når han rocket og magen disset, så det ut som det var tigeren som sang.
 
Topp Bunn