Vi har lenge hatt problemer med opplasting av bilder på Torget og Galleriet, og normalt pleier årsaken å være begrensninger satt i PHP.ini på serveren, men ved å justere på tallene så har ikke dette løst problemet vårt.

Jeg har mottatt uttallige klager fra folk som har fått HTTP 505 Error når en forsøker å laste opp bilder, og endelig så har jeg funnet ut av problemet, og lang historie kort - nå fungerer bildeopplastingen med mye større bilder.

Systemet vil fortsatt nedskalere bildene til samme størrelser som før, men jeg har som følge av ovennevnte endring også økt kvaliteten på komprimeringen fra 75% til 85%, og dette vil hjelpe en god del på kvaliteten, men fortsatt et lite stykke unna perfekt, men denne økningen vil nok merkes nokså godt. Inntil vi evnt. får nye og større harddisker så kan jeg ikke bedre dette noe ytterligere uten at bildene vil ta for mye plass.

Nåværende harddisker er 70% fylt opp, og ettersom vi benytter SSD disker så når vi snart en grense for når vi må oppgradere, men vi er ikke helt der ennå.

Mvh
Høvdingen