Resultater 1 til 11 av 11
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Æresmedlem
    Ble medlem
    Apr 2008
    Sted
    Stavanger
    Innlegg
    12,466
    Tagget i
    4 Innlegg
    Torget
    1

    Uforutsigbar visning av bilder

    Jeg legger ut bilder som jeg alltid har gjort, snur på dem og resizer om nødvendig før opplasting.
    Men så opplever jeg nå at de likevel ofte vises som link til vedlegg. Det ser likt ut i flere browsere og i flere OS. Det skjer ikke med alle innlegg, og jeg ser ikke sammenhengen.
    Eksempel:

    Navn:      Skjermbilde 2017-09-17 kl. 12.43.46.png
Visninger: 317
Størrelse: 25.5 Kb

    Hvorfor skjer dette, og hvordan kan det unngås?
    In theory, theory and practice are the same. In practice, they are not. A. Einstein

  2. #2
    Administrator Høvdingen's Avatar
    Ble medlem
    Jan 2001
    Innlegg
    5,887
    Tagget i
    18 Innlegg
    Album
    22
    Det var et godt spørsmål, det skjer ikke for meg, kanskje det er lokalt?
    Følg Hifisentralen på Facebook og Twitter.

  3. #3
    Bransjeaktør Flageborg's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2005
    Innlegg
    2,856
    Tagget i
    6 Innlegg
    Navn:      IMG_20170910_130140_1505041350306_1.JPG
Visninger: 233
Størrelse: 185.8 Kb
    http://www.kringlyd.no - Hosted by ProIsp

  4. #4
    Hifi Freak
    Ble medlem
    May 2002
    Sted
    Narvik
    Innlegg
    6,392
    Tagget i
    3 Innlegg
    Jeg opplever at dette er relatert til bilder som jeg tar med mobilkameraet - typisk i liggende format.

    Det ser ut som at det er en metatag i bildet som forteller retninga, som da systemet på sentralen ikke får med seg.

    Om jeg tar opp bildet i bilder-appen, trykker på rediger og trykker på tryllestaven (bildeforbedring), for så å lagre, så blir bildet korrekt om jeg laster det opp igjen.

    Johan-Kr
    Solid State: A component that has been specifically designed to make a guitar amplifier sound bad. Compared to tubes, these devices can have a very long lifespan, which guarantees that your amplifier will retain its thin, lifeless, and buzzy sound forever.

  5. #5
    Æresmedlem
    Ble medlem
    Apr 2008
    Sted
    Stavanger
    Innlegg
    12,466
    Tagget i
    4 Innlegg
    Torget
    1
    I mine innlegg skjer dette med bilder som jeg grundig har resizet og redusert på Mac, noe jeg alltid gjør før opplasting.

    Etter opplasting vises bildene typisk helt fint ved første visning, men etter et par ganger frem og tilbake vises det bare som link til vedlegg.
    Da kommer bildene frem når jeg klikker på hvert enkelt vedlegg.
    MEN: etter en tid virker ikke det heller, melding om at "ugyldig vedlegg er valgt", og bildene er forsvunnet fra min total-liste over vedlegg. Borte vekk.

    Se f.eks. mitt innlegg 2002 her
    http://www.hifisentralen.no/forumet/...ml#post2583656
    Er det bare meg som ikke ser bildene her?
    Etter opplasting så innlegget helt fint ut, bildene er klippet og redusert til 400 bredde.
    Etter noen minutter begynte linkene å dukke opp i stedet for bildene, fremdeles kunne jeg se bildene via linker, litt senere er bildene forsvunnet helt.

    Gjentar at dette er helt uavhengig av hvilken plattform jeg viser dette på.
    Det er en ustabilitet i HFS, ikke tvil om det.
    In theory, theory and practice are the same. In practice, they are not. A. Einstein

  6. #6
    Æresmedlem united's Avatar
    Ble medlem
    Jul 2009
    Sted
    Oslo
    Innlegg
    19,557
    Tagget i
    1 Innlegg
    Det er vel mange som - helt sporadisk - har opplevd dette? Iallefall jeg.
    Keep the red flag flying high

  7. #7
    Administrator Høvdingen's Avatar
    Ble medlem
    Jan 2001
    Innlegg
    5,887
    Tagget i
    18 Innlegg
    Album
    22
    Jeg finner ikke noe galt med systemet, så dette er litt av en gåte, men jeg er ihvertfall på saken
    Følg Hifisentralen på Facebook og Twitter.

  8. #8
    Hifi Freak Terje-A's Avatar
    Ble medlem
    May 2013
    Sted
    Værlesanden
    Innlegg
    8,719
    Tagget i
    1 Innlegg
    Torget
    1
    Sitat Sitat fra ottone Se Innlegg
    I mine innlegg skjer dette med bilder som jeg grundig har resizet og redusert på Mac, noe jeg alltid gjør før opplasting.

    Etter opplasting vises bildene typisk helt fint ved første visning, men etter et par ganger frem og tilbake vises det bare som link til vedlegg.
    Da kommer bildene frem når jeg klikker på hvert enkelt vedlegg.
    MEN: etter en tid virker ikke det heller, melding om at "ugyldig vedlegg er valgt", og bildene er forsvunnet fra min total-liste over vedlegg. Borte vekk.

    Se f.eks. mitt innlegg 2002 her
    http://www.hifisentralen.no/forumet/...ml#post2583656
    Er det bare meg som ikke ser bildene her?
    Etter opplasting så innlegget helt fint ut, bildene er klippet og redusert til 400 bredde.
    Etter noen minutter begynte linkene å dukke opp i stedet for bildene, fremdeles kunne jeg se bildene via linker, litt senere er bildene forsvunnet helt.

    Gjentar at dette er helt uavhengig av hvilken plattform jeg viser dette på.
    Det er en ustabilitet i HFS, ikke tvil om det.
    Jeg ser heller ikke de bildene i innlegg 2002
    McIntosh C49, MC275 Mk.VI, ProAc Studio SM100, Lindemann Limetree Bridge, Audiolab CDT6000, Akai GX-R60EX, Pioneer CT-F1000, Sony TC-KA3ES, MDS-JA30ES, Technics RS-B565. Tidal HiFi.

  9. #9
    Hifi Freak
    Ble medlem
    May 2002
    Sted
    Narvik
    Innlegg
    6,392
    Tagget i
    3 Innlegg
    Sitat Sitat fra ottone Se Innlegg
    I mine innlegg skjer dette med bilder som jeg grundig har resizet og redusert på Mac, noe jeg alltid gjør før opplasting.
    Jeg tror dette er programrelatert.

    Hvilket program på macen benytter du til jobben?

    Johan-Kr
    Solid State: A component that has been specifically designed to make a guitar amplifier sound bad. Compared to tubes, these devices can have a very long lifespan, which guarantees that your amplifier will retain its thin, lifeless, and buzzy sound forever.

  10. #10
    Æresmedlem
    Ble medlem
    Apr 2008
    Sted
    Stavanger
    Innlegg
    12,466
    Tagget i
    4 Innlegg
    Torget
    1
    Sitat Sitat fra Fenalaar Se Innlegg
    Sitat Sitat fra ottone Se Innlegg
    I mine innlegg skjer dette med bilder som jeg grundig har resizet og redusert på Mac, noe jeg alltid gjør før opplasting.
    Jeg tror dette er programrelatert.

    Hvilket program på macen benytter du til jobben?

    Johan-Kr
    Apple Mac Preview 8.1, for det meste.
    Begynner å mistenke at du kan ha rett.
    In theory, theory and practice are the same. In practice, they are not. A. Einstein

  11. #11
    Hifi Freak Vintage Silver Pioneer's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2012
    Sted
    Laksevåg - Bergen
    Innlegg
    4,160
    Tagget i
    0 Innlegg
    Album
    1
    Tidligere har jeg trykket på bildet jeg skal legge ut fra MinSky på iPad'en og lagret bildet i album. Når jeg nå trykker på bildet får jeg opp denne meldingen. Noen som vet
    hva årsaken kan være? Har nylig oppgradert iPhone7 til siste programvare, og der skulle det visstnok skje noe med kamera/bilder.
    Navn:      Feil.jpg
Visninger: 71
Størrelse: 70.4 Kb
    Pio SA-9800 Amp, Pio SA-9800 Amp m/treverk, Pio SA-720 Amp, Pio SA-608 Amp ,2 stk.Pio TX-9800 Tuner,Pio TX-410L Tuner, Pio SG-9800 Equalizer, Pio SG-540 Equalizer,Pio CT-F950 Casett, Pio CT-320 Casett, Pio PD-30 CD, Pio DT-400 Timer, Pio HPM-1100 Høyttalere, Pio CS-656 Høyttalere, Pio PL-550 Platespiller, van Den Hul d102 Hybrid signalkabler, Monster Gold Plated speaker connectors, Soundcare Superspikes + Litt Tandberg - 2 stk Sølvsuper 11, Spolebånd 3300X, Høyttalere Hi-Fi 20.

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed