Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Jan 2005
  Innlegg
  5
  Tagget i
  0 Innlegg

  Tvilsomme salg- og kjøpsopplevelser

  Kjøpte nylig et sett høyttalere gjennom Finn.no. Avtalen med selger var forhåndsbetaling, og frakt via Toten Transport. Da alt var spikret, sender imidlertid selger en sms for å informere om at samboer ikke gir tillatelse til salg. Greit nok, ikke noe jeg kan gjøre med det. Annonsen fjernes fra Finn.no.
  Dagen etter dukker annonsen opp på ny, denne gangen her på HFS:

  Jeg tar kontakt med selger og spør naturlig nok om han har overtalt samboer. Noe han visstnok har. Videre sier han at han ved et uhell hadde slettet mine sms, og ikke hadde noen måte å ta kontakt med meg på. Jeg regner med at avtalen om kjøp da lar seg gjennomføre. Vi blir igjen enige om forhåndsbetaling og frakt med Toten Transport.
  Senere på kvelden er det imidlertid nok engang skjær i sjøen. Nå sender han meg PM for å informere om at han har fått bud på 100,- over prisen han annonserte til på Finn.no.
  Mulig jeg er hårsår, men synes ikke dette er god oppførsel
  Siste redigert av bambadoo; 05.02.2016 kl. 20:16. Årsak: Link til annonse fjernet.
  Conrad Johnson Premier 140, CJ CT5, CJ HD3, ML Odyssey, Kimber Select, Wadia 861se, 2 x REL R-528,/>HEAD-FI: Sennheiser HD800, LCD-2f, LCD-3F, Woo Audio wa22

 2. #2
  Hifi Freak Ulf-B's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,827
  Tagget i
  0 Innlegg
  Det hele avhenger av om dere faktisk har inngått en avtale om kjøp. Annonsen sier "selges til høyeste bud". Selger mister retten til å velge et høyere bud hvis han allerede har inngått avtale om å selge (til deg) til en avtalt pris.

  Jeg oppfatter det du skriver - men det er mulig at jeg kan ta feil - som at dere har blitt enige at om pris og transportmåte, og at dere sånn sett har inngått en avtale som innebærer salg til deg til en avtalt pris og avtalt transportmåte.

  Har du noe skriftlig m.h.t. saksgangen? Hvis ikke blir det fort påstand mot påstand i slike saker.

  Men hvis avtale allerede er inngått, er det IKKE god oppførsel. Lovbrudd, faktisk. Hvis avtale ikke er inngått, er dette å anse som en del av spillet, og noe man må finne seg i.
  1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
  2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
  3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Feb 2011
  Innlegg
  277
  Tagget i
  1 Innlegg
  Du har min støtte!
  Merkelig at folk vil oppføre seg slik for å tyne ut en skarve hundrelapp

 4. #4
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  18,340
  Tagget i
  6 Innlegg
  Tråden er stengt. En sak har alltid flere sider. I tillegg er åpningsinnlegget redigert da det var linket til annonse som ikke er tillatt jfr. regelverket her. Det var i tillegg identifiserende for den andre impliserte part.
  Jeg foreslår at du tar kontakt med høvdingen om saken. Slik jeg også ser det har du i dette tilfellet ikke fått kjøpt det du ønsket på finn.no. Det kan ikke HFS ta ansvar for.

  Men.... Ut i fra din beskrivelse er det ikke noen bra oppførsel. Det er dessverre endel slike selgere. Det må vi bare leve med og legge det bak oss dersom ting ikke går slik vi vil. Har opplevd noen selv.
  Siste redigert av bambadoo; 05.02.2016 kl. 20:24.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed