Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi Freak Ulf-B's Avatar
    Ble medlem
    May 2008
    Sted
    Oslo
    Innlegg
    7,827
    Tagget i
    0 Innlegg

    PM som ikke blir sendt

    Igår kveld satt jeg og skrev et svar på en lang og hyggelig meldingsserie, bestående av mange sitater etter hverandre (praktisk for å se hva som er skrevet tidligere i korrespondansen) - men etter at jeg klikket på "Send", kom det ikke opp noen melding i utboksen.

    Jeg tenkte at jeg ved en feiltagelse hadde klikket på "Slett" i stedet for "Send", så jeg satte meg ned og prøvde å rekonstruere hva jeg hadde skrevet - og sendte enda en gang. Uten noen respons i utboksen denne gangen heller.

    Da sendte jeg en kort melding til min hifi-venn og ba ham sjekke innboksen sin - og den meldingen gikk greit igjennom - og han kunne bekrefte at ingen av meldingene mine var kommet frem. Antageligvis fordi meldingene var for lange.

    Hadde det vært mulig å få lagt inn et varsel om at man er i ferd med å prøve å sende en melding som er for lang - slik at man kan redigere litt i ro og mak før man sender, og slipper å sitte der og skrive helt forgjeves?
    1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
    2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
    3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

  2. #2
    Administrator Høvdingen's Avatar
    Ble medlem
    Jan 2001
    Innlegg
    5,890
    Tagget i
    18 Innlegg
    Album
    22
    Jeg tror ikke det er noen grense for lengde på PM, men skal sjekke litt nærmere.

    Mvh
    Høvdingen
    Følg Hifisentralen på Facebook og Twitter.

  3. #3
    Hifi Freak Ulf-B's Avatar
    Ble medlem
    May 2008
    Sted
    Oslo
    Innlegg
    7,827
    Tagget i
    0 Innlegg
    Fint hvis du sjekker dette. To lange meldinger ble bare borte i går kveld - mens en kort oppfølgingsmelding for å sjekke om de kan hende likevel hadde kommet frem, fungerte helt fint.

    Innstillingene mine er slik at jeg alltid lagrer kopi av sendte meldinger i utboksen. Jeg sjekket disse innstillingene også, for sikkerhets skyld, men ingenting hadde endret seg her - så det er ikke her hunden ligger begravet.
    1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
    2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
    3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

  4. #4
    Administrator Høvdingen's Avatar
    Ble medlem
    Jan 2001
    Innlegg
    5,890
    Tagget i
    18 Innlegg
    Album
    22
    Det kan tenkes at det skjedde pga. en kortvarig serverfeil, eller så er det en grense for maks karakterer i PM. Jeg skal se på det litt senere i dag, og kommer med en tilbakemelding.
    Følg Hifisentralen på Facebook og Twitter.

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed