Resultater 1 til 9 av 9

Tråd: Folkeskikk

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast Hb 52's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2014
  Innlegg
  824
  Tagget i
  2 Innlegg
  Torget
  5

  Folkeskikk

  Hvorfor svarer man ikke på Pm ??
  Det hender dessverre alt for ofte at det ikke blir svart på Pm , etter å ha hatt en dialog selv om man kan se at vedkommende har vært logget på i ettertid . Dette gjelder merkelig nok også på hendvendelser på salgsannonser ??

 2. #2
  Æresmedlem TT.'s Avatar
  Ble medlem
  Nov 2007
  Sted
  Hurrahølet
  Innlegg
  23,315
  Tagget i
  3 Innlegg
  Jeg fikk mail i går fra en selger som svarte på min "ønskes kjøpt" annonse, jeg svarte vedkommende og ga et bud på det han hadde å tilby. Har enda ikke fått svar. Er vel ikke så vanskelig å si at "sorry, budet er for lavt" eller si "du må nok opp litt i pris" enn total taushet.

 3. #3
  Overivrig entusiast olisn's Avatar
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  Larvik
  Innlegg
  519
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hei

  Jeg har nylig hatt- og har fortsatt salgsannonser ute. En ville kjøpe, en ville høre, og en kom med et lavt bud. Alle fikk et alminnelig høflig svar fra meg, ingen svarte. Og så sitter jeg der da, og føler at det er meg det er noe galt med, men skjønner det egentlig ikke. Ikke er de helt anonyme heller, de som unndrar seg vanlig folkeskikk.

  Men for all del, jeg har for det meste møtt reale og hyggelige folk her inne, og forhandlinger har som regel gått i havn.
  Det er bare det at når en er full av tillit og går på en sånn smell, så er det ikke hyggelig å leke kjøpmann her inne.

  Ole G

 4. #4
  Æresmedlem TT.'s Avatar
  Ble medlem
  Nov 2007
  Sted
  Hurrahølet
  Innlegg
  23,315
  Tagget i
  3 Innlegg
  Men heldigvis, dette er unntaket. Det er heldigvis bare unntakene det er slik. Jeg har en del handler på "nakken" og jeg møter de hyggeligste mennesker når jeg handler. Etter å ha møtt folk tenker jeg, jøss, så hyggelig og imøtekommende han var. Osv.

  Jeg har som sagt mange kjøp og salg både her, på finn og ebay og jeg har sjelden møtt folk uten folkeskikk

 5. #5
  Hifi Freak Ulf-B's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,819
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg har i årenes løp kjøpt og solgt brukt hifi på egne vegne, på vegne av tre hifi-interesserte voksne barn og på vegne av en hifi-interessert bror - i alt sikkert godt over hundre transaksjoner - har i det store og hele møtt bare hyggelige kjøpere og selgere. Jeg trenger bare noen ganske få fingre - mindre enn en håndfull - for å telle opp de negative erfaringene. Ikke sånn å forstå at jeg noen gang er blitt lurt - men de få fingrene representerer personer som jeg aldri kommer til å handle med.

  Det er likevel det positive som henger igjen. Alle de hyggelige handlene. De hyggelige personene man har blitt kjent med. Ved flere anledninger har det blitt til kaffe, en hyggelig prat kombinert med prøvelytting. Utveksling av hifi- og musikkerfaringer. Hyggelige og nyttige hifi-bekjentskaper som har tålt tidens tann.

  Jeg prøver å se det slik at folkeskikken er i utvikling. I vår elektroniske hverdag - full av SMSer og e-poster og hva vet jeg - skal det noe til å følge med på og å svare på alt. Enkelte er kan hende litt sjenerte eller har litt overdreven respekt for HFS'ere med mange innlegg og mange annonser med stjerner - jeg vet ikke, men jeg prøver å forstå.
  Siste redigert av Ulf-B; 12.08.2015 kl. 23:28.
  1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
  2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
  3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

 6. #6
  Hifi Freak Steinar_Lund's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2002
  Sted
  Hvalstad, Asker
  Innlegg
  7,813
  Tagget i
  0 Innlegg
  For noen dager siden sendte jeg PM til en bruker og tilbød meg å brenne en cd for ham, gratis og franko inkludert frakt. Ikke noe svar. Noen dager senere sendte jeg ny PM og skrev at da går jeg ut fra at tilbudet ikke var interessant. Ikke noe svar da heller.

  OK, det var et "unsolicited offer", men det hadde ikke kostet noe å svare.
  PC, Windows 10, iTunes, Acer Android remote, Squeezebox Touch, Accuphase E-450 m/DAC-30, Proac D28, Audiovector S300 sub, R.S.-signalkabler, van den Hul Teatrack biwire høyttalerkabler.

  Selvironi er bra så lenge den ikke rammer meg.

 7. #7
  Hifi Freak The Gunner's Avatar
  Ble medlem
  May 2010
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,642
  Tagget i
  12 Innlegg
  Prøver å svare - og svarer gjør jeg -, men må innrømme at av og til så drukner faktisk en eller annen beskjed i mengden av henvendelser man får en dag eller to (tenker på den totale mengden, ikke bare her på HFS). Og har man vært slapp i noen dager, eller "switchet av", så hoper ting seg opp, og det kan bli et ork å komme "i gang" igjen. Spesielt i feriene så går man i mer eller mindre i "hvilemodus". Men kona mi er langt verre, hun har snart sikkert over 100 mail i mailboksen sin uåpnet, og mengden bare øker. Hun har vel gitt opp...

  Benytter anledningen til å si "unnskyld" til de av dere som måtte ha følt seg forbigått av meg. Ikke vondt ment, altså

 8. #8
  Hifi Freak jonas's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2004
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  2,850
  Tagget i
  3 Innlegg
  +1
  Lyd: Parasound Halo P6 - Adcom GFA-5500 - Tannoy Legacy Arden - 2 stk Arendal Sub2
  Bilde: Oppo 103D - Sony VPL-HW55ES

 9. #9
  Overivrig entusiast Mala's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2012
  Sted
  Haugesund
  Innlegg
  1,033
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Jeg har slitt med å få PM`er igjennom frem og tilbake med en annen på forumet her siste uken, er dette noe flere har opplevd?
  Sony TA-F830ES - Sony CDP-X707ES - Technics SL-1210MK2 m.Ortofon 2M Black - ASR Mini Basis MKIII - Project Ground-it Deluxe - Hegel HD11 - JBL 4319 - Blue Jeans Cable


Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed