Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Steinar_Lund's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2002
  Sted
  Hvalstad, Asker
  Innlegg
  7,813
  Tagget i
  0 Innlegg

  Presto Classical

  Bare et lite tips om at Presto Classical, Presto Classical - Buy classical CDs, opera CDs, & DVDs online nå tilbyr nedlastinger i 96/24. Foreløpig er utvalget "noe" begrenset, men det blir visst mer etter hvert.

  Jeg har handlet mye hos dem, og de har alltid opptrådt ryddig, også når Steinar har trykket på noen feil taster under bestilling.
  PC, Windows 10, iTunes, Acer Android remote, Squeezebox Touch, Accuphase E-450 m/DAC-30, Proac D28, Audiovector S300 sub, R.S.-signalkabler, van den Hul Teatrack biwire høyttalerkabler.

  Selvironi er bra så lenge den ikke rammer meg.

 2. #2
  Hifi Freak awe's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2005
  Sted
  Kragerø
  Innlegg
  1,812
  Tagget i
  0 Innlegg
  Presto Classical er førsteklasses. Skal ikke uttale meg om nedlasting, men ellers er service, utvalg og kampanjer en konstant fristelse. Her detter 200-kronerspakker ned i postkassa rett som det er. De siste par ukene Tsjaikovsky med Pletnev/RNO (Pentatone/SACD) og Maazel/Philharmonia i Mahler (Signum).

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed