...på denne historiske kvelden, enn å høre på Telarc`s fantastiske innspilling av Tchaikovsky`s mesterverk 1812-overturen med ekte kanoner og musketter!??

Jo, når opplevelsen blir forsterket av det store, kommunale festfyrverkeriet gjennom det åpne vinduet midt mellom høyttalerne.


Navn:      DSC_0223.jpg
Visninger: 123
Størrelse: 141.8 Kb

(Hvis det bare var så vel. Hørte på Manu Kache når det begynte å smelle midt mellom kanalene, uten at jeg så fyrverkeriet. Jeg var helt sikker på at noe hadde gått alvorlig galt! *ler* Men det inspirerte meg iallfall til å finne frem Tellarc-albumet!)

Navn:      9i5ddxS6.jpg
Visninger: 205
Størrelse: 62.9 Kb

Anbefales! Men husk at det kommer kanonskudd på slutten. Det er ikke godt for hverken hjertet eller naboene, om du ikke er forberedt.

En liten funfact om denne innspillingen til slutt: Den originale utgivelsen fra 1984 har invertert polaritet! Om det er gjort med vilje, eller om det er et uhell vites ikke. Men jeg husker godt hvor fantastisk den hørtes ut da jeg kjøpte den for snart 30 år siden. Den versjonen jeg spiller nå er en SACD fra 2004, og der er polariteten rettet på.