Lars Petter Hagen - en spennende komponist!

Steinar_Lund

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
7.813
Antall liker
2.736
Sted
Hvalstad, Asker
Torget vurderinger
3
I dag dumpet januarutgaven av Gramophone i postkassen, og under Orchestral Reviews fant jeg en begeistret anmeldelse av en cd av denne komponisten. Dette var et nytt navn for meg, og jeg har naturlig nok ikke rukket å høre cd'en, men det jeg leste i Gramophone var nok til å vekke min interesse. Jeg får nok ikke lagt ut anmeldelsen her, og ikke er det vel lov heller, men jeg kan iallfall linke til en omtale på Filharmoniens nettsider:

Terningkast 6: Lars Petter Hagen - Filharmonien

Og hvis noen av de høyst oppegående brukerne på Klassisk-hjørnet har noe å tillegge om komponisten/albumet, tas det i mot med takk.
 

ottone

Æresmedlem
Ble medlem
08.04.2008
Innlegg
14.238
Antall liker
10.914
Sted
Stavanger
Torget vurderinger
3
Veldig interessant.
Jeg har aldri hørt om Lars Petter Hagen før, men det der ser spennende ut, og jeg er generelt veldig positiv til ny norsk musikk. Svetter mye med denslags til daglig for tiden, uten sammenlikning forøvrig.

Om CDen/albumet kan jeg legge til det betydelige faktum at den er nå bestilt.

Takk for tips.
 

TrompetN

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.03.2004
Innlegg
8.700
Antall liker
7.011
Kjenner kun Lars Petter Hagen som Ultimageneral.

Har hørt gjennom den omtalte cden og synes den er utrolig bra og vil bli spilt jevnlig her. Den virker gjennomarbeidet fra musikere og dirigent sin side, men musikken er det beste.
Tonespråket er morsomt. Norsk folkemusikk i ny surrealistisk drakt, alt går i et deilig sakte meditativt tempo uten at det blir intetsigende og kjedelig.
Norwegian Archives synes jeg er virkelig bra.
 
Topp Bunn