Vinyl i Oslo

daglarssen

Medlem
Ble medlem
09.02.2013
Innlegg
13
Antall liker
1
Hei. Som tilreisende har jeg neste fredag mulighet å tilbringe et par-tre timer i Oslo. Noen som vet hvem som er størst på klassisk vinyl (LP)
Er på jakt etter Tchaikovskys piano concerto no.2.
Dag
 
V

vredensgnag

Gjest
Om du vil ha sjansen til å gå over et bredere utvalg plater, tror jeg sjansen til å finne flere utgivelser av den er størst hos Råkk & Råll. 2. etasje i ene enden. Se også i kassene. De tar seg godt betalt for vinylen sin.
 
Z

Zomby_Woof

Gjest
Det er nok riktig. Ringstrøms har bittelitt, men det er veldig lite etterspørsel etter klassisk på vinyl så de har rett og slett måttet bruke hyllemeterne sine til annet. Råkk og Råll har stor nok plass til klassisk også, men de er dyre. Jeg anbefaler at du sjekker denne siden: -www.Loppemarked.info- Norges st?rste oversikt over loppemarkeder, bruktmarkeder, garasjesalg etc. Det er ofte mye klassisk vinyl, som regel meget pent brukt, og rasende billig på loppis.

Oslo er ikke byen for brukt klassisk i butikk. Göteborg var derimot helt fantastisk da jeg var der.
 

RJEL

Servicemann
Ble medlem
30.04.2004
Innlegg
2.131
Antall liker
1.417
Torget vurderinger
4
Gøteborg var megebra ja. 5 svenske for en strøken "the new world" av Dvorak....
Da er det artig å kjøpe.
 

daglarssen

Medlem
Ble medlem
09.02.2013
Innlegg
13
Antall liker
1
Ville bare takke for tips. Var innom Råkk & Rålls i helga. Der var det mye. Masse! Men igjen, også her man må ta seg tid å sjekke plata, helst prøvespille den før man tar den med hjem. Skulle ønske noen kunne lage en pickup som ikke var så følsom for småriper.
 
Topp Bunn