Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Nov 2017
  Innlegg
  48
  Tagget i
  0 Innlegg

  USB switch til TV dac

  Hei, jeg er nå stolt eier av 85 tommer Sony tv. Koblet til stereo via dac. Akkurat som med forrige Sony tv så fungerer ikke min Henry Audio dac sammen med Netflix, Xbox... Men synes det fungerer helt supert til å streame musikk over TVen med Tidal. Har en billig Argon dac til det som ikke fungerer med resten. Begge fungerer kun på 1 av USB portene, å det er den som er lengst bak TVen, så jeg må flytte den frem hver gang jeg skal bytte mellom dem.
  Finnes det en brukbar usb switch med 2 utak som jeg kan ha under TVen, for å bytte med en knapp, eller bryter...?

 2. #2
  Hifi Freak marsboer's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2010
  Sted
  Akershus
  Innlegg
  3,745
  Tagget i
  4 Innlegg
  Dersom du benytter HDMI i stedet kan du bruke HDfury Vertex2, som extracter lyd fra alle HDMI kilder, samt TVens apper via ARC, og sender lyden ut ut via optisk eller HDMI. Vertex2 er styrbar både via IR, RS232 og web. Støttes f.eks av Harmony direkte.

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Nov 2017
  Innlegg
  48
  Tagget i
  0 Innlegg
  Tror ikke det kan funke, henry en er laget kun for å fungere på pc. Den fungerer med Tidal og en del andre apper på Android tv, men får feilmelding på Netflix å lyden hakker på xbox som jeg også bruker som 4k spiller... Den har en USB inngang som fungerer både til strøm pluss at den får lyden via samme kabel.
  Den billige er koblet digitalt til TVen å får strøm via USB, kunne brukt en mobil lader som adapter til strøm, men når jeg skal bruke henry en må jeg koble fra den andre, enten om jeg tar strømmen eller kobler ut digital kabelen. Ingen av delene kommer jeg til uten å flytte TVen på 49 kg hver gang. Henry en er så mye bedre til musikk at jeg kan ikke greie meg uten den. Så en USB switch da kan jeg enten forsyne strøm til den billige, eller switch over så jeg kobler til henry en å bryter strømmen til den billige.

 4. #4
  Hifi Freak marsboer's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2010
  Sted
  Akershus
  Innlegg
  3,745
  Tagget i
  4 Innlegg
  Ahh, seff. Glemte at det er en ren USB DAC.

 5. #5
  Hifi Freak michell's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2005
  Innlegg
  2,045
  Tagget i
  0 Innlegg
  Søk "USB switch" på eBay.
  Quad 33+FM3 /Elekit TU-8600VK / Reference Hydraulic Transcription Turntable by J.A. Michell Eng. Ltd. / SME Series IIIS / Ortofon SME 30 / Lowther EX3 / Hedlund / Ferrograph S 7 / Matrix Mini-i Pro (2015) / Miglia HarmonyAudio / Mac Mini / Rythmikaudio DS12TC-A370 Servosub / Roberts Revival iStream (kitchen-fi)

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed