USB switch til TV dac

Pantherus87

Hi-Fi interessert
Ble medlem
07.11.2017
Innlegg
67
Antall liker
19
Hei, jeg er nå stolt eier av 85 tommer Sony tv. Koblet til stereo via dac. Akkurat som med forrige Sony tv så fungerer ikke min Henry Audio dac sammen med Netflix, Xbox... Men synes det fungerer helt supert til å streame musikk over TVen med Tidal. Har en billig Argon dac til det som ikke fungerer med resten. Begge fungerer kun på 1 av USB portene, å det er den som er lengst bak TVen, så jeg må flytte den frem hver gang jeg skal bytte mellom dem.
Finnes det en brukbar usb switch med 2 utak som jeg kan ha under TVen, for å bytte med en knapp, eller bryter...?
 

marsboer

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.04.2010
Innlegg
4.356
Antall liker
1.701
Sted
Phobos
Dersom du benytter HDMI i stedet kan du bruke HDfury Vertex2, som extracter lyd fra alle HDMI kilder, samt TVens apper via ARC, og sender lyden ut ut via optisk eller HDMI. Vertex2 er styrbar både via IR, RS232 og web. Støttes f.eks av Harmony direkte.
 

Pantherus87

Hi-Fi interessert
Ble medlem
07.11.2017
Innlegg
67
Antall liker
19
Tror ikke det kan funke, henry en er laget kun for å fungere på pc. Den fungerer med Tidal og en del andre apper på Android tv, men får feilmelding på Netflix å lyden hakker på xbox som jeg også bruker som 4k spiller... Den har en USB inngang som fungerer både til strøm pluss at den får lyden via samme kabel.
Den billige er koblet digitalt til TVen å får strøm via USB, kunne brukt en mobil lader som adapter til strøm, men når jeg skal bruke henry en må jeg koble fra den andre, enten om jeg tar strømmen eller kobler ut digital kabelen. Ingen av delene kommer jeg til uten å flytte TVen på 49 kg hver gang. Henry en er så mye bedre til musikk at jeg kan ikke greie meg uten den. Så en USB switch da kan jeg enten forsyne strøm til den billige, eller switch over så jeg kobler til henry en å bryter strømmen til den billige.
 
Topp Bunn