Side 7 av 7 FørsteFørste ... 567
Resultater 121 til 122 av 122
Abonnér på denne tråden
 1. #121
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Oct 2015
  Innlegg
  1,748
  Tagget i
  1 Innlegg
  Det er nettopp den fordyrende prosessen med å trekke ut siste rest av oksygen som gjør at jeg ikke har tro på at de bryr seg med det i drivstoffrør.
  Under prosessen med å fremstille kobber så er det forurensinger fra jern, nikkel, sølv og gull. Regner med du finner dette også i drivstoffrør av kobber.

  Det er likevel ikke noe mer hokus pokus enn at alle ledninger brukt til husinstallasjon er av ypperste kvalitet kobber, såkalt oksygenfri kobber.

 2. #122
  Hifi Freak WayAhead's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2017
  Innlegg
  7,275
  Tagget i
  0 Innlegg
  Selvsagt - det eneste jeg tenkte på er evt korrosjonsbestandighet for drivstoffrør hvilket i prinsippet er viktig mht sikkerhet.

  Well...,
  FULL SCI-FI

  [MAC ]-->>-------------------------------------------------[ NO, THERE AIN`T NO SHIT HERE ] ------------------------------------------>>--[ POWER AMP]

  "We are the only Hi-Fi, everything Hi-Fi maker, and the gigantic new SP-X speaker system backs up that proud claim with real earthshaking authority."

Side 7 av 7 FørsteFørste ... 567

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed