Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2017
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg

  Endre på kabler og plugger etter ny kjøp av ny surroundreceiver

  Hei, har nylig oppgradert fra en Denon AVR-2400 til en Pioneer VSX-1131b. Kablene jeg har p.d.d. er hakket for kort, og uten bananplugger. Disse er av typen Argon Blue Edition SC1. Det er ett 3.1 anlegg, med B&W CDM7 og B&W CC6 S1 som senter. Vurderer nå å handle nye kabler, h.h.v disse (http://www.ebay.com/itm/151139357450), med disse (http://www.ebay.com/itm/272392919610) bananpluggene. Tenkte å prøve å bi-ampe CDM7ene. Har ikke p.d.d. kabelbroer mellom inngangene på høyttalerene, da jeg kjøpte dem brukt. Dette gjelder alle høyttalerene. Lurer dermed på hvordan jeg kan løse det med CC6en. Har to utganger til senter på receiveren, og tenkte å trekke 4 ledere til den. Tenker da noe lignende disse (http://www.ebay.com/itm/151140637311) på første paret i receiveren, og vanlige bananplugger på andre paret, med vanlige bananplugger i høyttaleren. Vurderer og y-bananplugg for å brokoble CC6en istedenfor med disse (http://www.ebay.com/itm/401231435586). Tanker?

 2. #2
  Hifi Freak niels's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Moraira, Spania.
  Innlegg
  2,753
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kan ikke helt følge deg her, du skriver du har to utganger til senter, jeg ser bare en utgang til senter på den receiveren. Du kan jo route et vanlig sett med høyttaler kabler til senteren, har du ikke bøyler mellom terminalene bruker du en stump kabel.
  Du skal jo ikke bruke bøyler på fronterne om du vil biampe...
  Micro Seiki BL77 l MA707 l ST10 l AT33 PTG II l Rothwell MCL l Musical Fidelity V-LPS II
  Bryston B100 SST DA l Cambridge 751BD l Squeezebox 3 l Tandberg TCD-440A l Nakamichi LX5
  Martin Logan Aeon I l REL i stereo l Furutech TP-60E

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2017
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg
  Beklager, ble kanskje litt mye rot og mange tanker.

  Du har helt rett, det er ikke fire utganger på senterkanalen. Dette var en skrivefeil fra min side. Er p.d.d. det du sier, stump kabel mellom høyttalerinngangene. Problemet her er at det er ganske vrient å få kablene på plass. Skal ikke bruke bøyler nei, er derfor jeg lurte litt på om det jeg linket til var greie kabler, da det er en del meter som kommer til å gå med.

 4. #4
  Hifi Freak Lgrons58's Avatar
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  Nord for Sinsenkrysset
  Innlegg
  9,012
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  6
  Kablene du linker til er helt toppers, men de bananpluggene kan være noe søppel. Jeg fikk ett parti engang som var helt ubrukbare, var ikke ordentlige gjenger til skruene engang.

 5. #5
  Hifi Freak Eirik84's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2011
  Innlegg
  2,382
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kablene du linker til er fine, men siden du sier du skal biampe må du ha to lengder til hver av fronthøyttalerne eller velge en kabel med fire ledere.

  Forslag:
  Denne kabel til senter: https://www.hifiklubben.no/kabler/ho...oyttalerkabel/
  Denne kabel til fronter: https://www.hifiklubben.no/kabler/ho...oyttalerkabel/

  Til senter kjøper du en halvmeter ekstra. Ta av den hvite isolasjonen og ta ca 10cm av hver leder og monter bananplugger i begge ender. Koble alle 4 pluggene til senteren. På kabel fra receiver hadde jeg montert disse du linket til i høyttalerende - 4 PCS 4mm Gold Plated Y Screw Spade Banana Plug Connector Speaker Wire Cable | eBay og bananpluggene du linket til i forsterkerende.

  Til fronter kan du bruke bananplugger i begge ender siden du skal biampe, trenger da 4 stk per ende pr kabel.
  Bowers&Wilkins | Denon | Hegel | Van den Hul | Furutech | Neotech

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed