Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast HAREPUSEN's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2009
  Sted
  telemark
  Innlegg
  1,040
  Tagget i
  1 Innlegg

  BMC , en anneledes usb til mini usb og 5 m lang

  Jeg har hatt glede av å teste en kabel som jeg synes var verdt å si noen ord om , kommer til bake med mine lytte opplevelser med denne , foreløbig bare ett bilde her nå .
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

 2. #2
  Overivrig entusiast HAREPUSEN's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2009
  Sted
  telemark
  Innlegg
  1,040
  Tagget i
  1 Innlegg
  Her er noen av betraktningene gjort om BMC kabelen;
  Bmc usb til mini usb . 5 m ja takk,,, det var akkurat jeg trengte mellom min PC og HI FI anlegget.
  Lang tids betreben for å prøve å få en bedre tranmission lyd messig mellom PC og min super dac er over . Denne lange active 5 m kabelen løftet opp lyden en hel klasse hos meg .

  Jeg var skeptisk , for jeg hadde prøvet så lange usb transmissioner tidligere , forsjellige kabler med og uten ferriter , og sist med isolert power til usb receiveren , men allikevel ble jeg alldri fortrolig med lyden i forhold til 1 m usb til usb /spdif converter og 4 m coax .Jeg har og vært inne på tanken om en bedre usb til i2s converter som gir full isolasjon mellom pc og dac , men de er dyre og ser ut til å introdusere flere problemer enn de løser i flg flere fora ,,, prorammvare og innstallasjon , så jeg har valgt å la være ,siden lyd fra PC ikke har vært min prioriterte kilde .
  Helt tilfeldig kom jeg over denne kabelen da jeg studerte tyske BMC hjemme side for deres current mc amplifier , Vel over til usb kabelen , dette er den eneste kabel jeg har som i tilfelle er kjøpt ferdig og terminert her i huset. Dvs jeg har ikke kjøpt den enda , men norske Audio Solution var mer enn villig til å la meg teste

  Hva er det den gjør ? Jo den er plug and play og gir men en over all "en helt annen lytte glede , både radio kanaler, spesiellt NRK , og fullstendig slik som jeg kunne før med en god FM tuner /receiver som tandberg feks . Det samme er for U tube . Den gjør det meste med bravour enten det var Flyleaf : Im so sick , eller Jill Barber : chances eller Jeff Beck; live at Ronny scott og Frank Itts bass jam solo truer med å revne bassene mine på en vidunderlig måte bare for å nevne noen .

  BMC transmissionen rett i dacen gir meg i forhold til usb / spdif først av allt dynamikk , og en extended bånn og topp , en detalj rikdom og transparans jeg ikke hadde før , nå skal sikkert endel av æren tilskrives i2s inngangen, Nå virker og det totale lydbildet og størrelser på instrumenter mer likt som avspillt CD eller lp .

  Med de vanlige standard usb 4 til 5 meter kabel til i2s , opplevdes musikken komprimert og enkelt instrumenter litt miniatyr aktige og litt glass aktige og kjedelig i forhold , selv om transparansen var der .( Bare til sammen likning min PS audio cd transport lyder ganske likt i spdif og I2S , men sist nevnte har en kniv egg bedre kanal separajon og definisjon og transparans .)

  Etter en uke med BMC kobler jeg tilbake til min gamle foretrukne hagermann usb /spdif /coax og hører straks at den og skjuler små detaljer og den er avgjort avrundet i bånn og topp , og er mindre dynamisk men ellers gjør den jo ikke noe galt , så derfor har den bare forblitt i kjeden som den er . Men avhengighets faktoren og lytte gleden med BMC har bare vokst dag for dag .

  Hele uken jeg har hatt planer om både spille LP og cd men det har ikke blitt noe ting av .Her har det gått i PC lyd 24/7 . Den totale inntrykket av denne kabelen gjør at jeg bare må ha den , til tross for prisen ( tror det var 2590 for 5 metern) . De forgyllte pluggene med kabel i flette strømpe og den forgyllte aluboksen som inneholder elektronikken gir dessuten ett solid inntrykk . Den var i tillegg nydelig innpakket i gjenbruks tøy pose og retro eske m skuff
  Det jeg nå er mest bekymret for er hva som kommer til å skje ved testing av BMC mc current riia

 3. #3
  Overivrig entusiast HAREPUSEN's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2009
  Sted
  telemark
  Innlegg
  1,040
  Tagget i
  1 Innlegg
  Etter vel en ukes tid kunne jeg ikke dy meg for å sette på 3 ferriter av click on " på BMC kabelen( en i hver ende ) ,og liker å synes at jeg aner en litt mørkere bakgrunn , som jeg fikk da jeg moddet min dac etter en nett henvisning til bedre RFI demping . Alle plugger og eller m ledninger snodd til max og replugget og gjerne med en eller flere ferriter , rundt om kring min dac fikk 3 for det var det jeg fikk plass til . Jeg kan ikke sette fingeren på det , det er jo ikke signatur forandring eller noe sånt ,,,,, en anelse mørkere bakgrunn ,,, stillere og roligere topp ?Vel det kostet jo ikke mer enn halv liter på aker brygge akkurat det .

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed