Furutech oppgradering?

Roberth

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.01.2010
Innlegg
2.485
Antall liker
276
Torget vurderinger
19
Hei

Har furutech strømkabler i mitt anlegg, i dac og forsterker, jeg har de rimeligste kontaktene og kablene furutech, disse var fin oppgradering i forhold til supra lorad 2.5, dypere bass og mye mye mer dynamikk, men noe jeg opplevde var at bassen ikke er like stram lengreog etter at jeg har gjort diverse oppgraderinger/tweaks i anlegget som førte til at bassen ble enda dypere, så begynner den manglende stramheten i bassen å bli et problem rett og slett.

Så det jeg lurer på er, blir bassen strammere om jeg går opp i pris på kabler og kontakter fra furutech? Husker ikke hva de jeg har nå heter men det er ren kobber i både kontakter og ledninger.
 

bambadoo

Æresmedlem
Moderator
Ble medlem
11.10.2002
Innlegg
22.135
Antall liker
10.606
Sted
Lørenskog
Torget vurderinger
16
Du har mye mer å hente på HT plassering, rørbytter etc.. Evt. noen andre akustiske tiltak.
Og også sjekke de rørene du har at de ikke begynner å bli slitt. Måle at alle spenninger er som de skal i komponentene dine.
Men selvsagt kan du rense alle kontakter/overflater etc. for å se om du føler at et hjelper? "Tighte" høyttalerelementer, sikre godt fundament osv.
Husk at det ikke er så veldig lenge siden AN ikke anbefalte dyre strømkabler da det ga liten til ingen gevinst :) Så fant de ut at det var gode penger i det og startet produksjon selv.

Om du likevel føler at det er på strømkabelsiden det kniper så kan du sikkert låne noe forskjellige fra venner og bekjente og teste? Evt. gå tilbake til Supraene dine og se om den samme opplevelsen du hadde tidligere står seg.
 
Sist redigert:

Roberth

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.01.2010
Innlegg
2.485
Antall liker
276
Torget vurderinger
19
Vel Audio Note mener også at datamaskiner ikke kan fungere til musikkavspilling, så jeg sliter litt med å ta alt de sier seriøst, har hørt før at de mener dyre nettkabler bare er tull, men min erfaring er at med lakriskabler er lyden tilsløret at det er ikke noe jeg kan leve med.

Skal se nærmere på de andre forslagene dine.
 
N

nysjerrigper

Gjest
ville byttet ut høyttaler lenge før kabler, forsterker eller annet. hadde de silver iris selv og makan til mislykket konstruksjon har jeg aldri vært borti, om jeg skal vær helt ærlig. :(
 

Roberth

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.01.2010
Innlegg
2.485
Antall liker
276
Torget vurderinger
19
Vel nå er det nettstøy skaper problemet opplever jeg ettersom når de ikke jobber på verkstedet ved siden av så er ikke bassen noe problem. Problemet oppstod da jeg fikk ekstern usb strømforsyning til usb-spdif converteren, så skal heller se etter en strømforsyning som er mer motstanddyktig mot nettstøy.
 
Topp Bunn