RCA plugger i sølv.

hvalross

Overivrig entusiast
Ble medlem
26.10.2008
Innlegg
1.072
Antall liker
142
Torget vurderinger
3
Er det RCA plugger i rent sølv som er det beste å bruke til signalkabler -digitalkabler eller finnes det bedre plugger. Ønsker anbefalinger på rca plugger med skrutilkoblinger . Erling.
 

LESSisdox@

Overivrig entusiast
Ble medlem
16.10.2006
Innlegg
706
Antall liker
242
Sted
Åkrehamn,karmøy
Torget vurderinger
1
Hei her er det noen varianter ,,,cardas er ett godt merke ,når det gjelder sølv/copper er det vel lydsignaturen som er forskjellen ,,ka som leder best ?
om den ene eller andre leder best så for meg er det totallyden ka pluggene gjør sølv/kopper.
sølv noe renere /tynnere i lyden når det gjelder RCA /coax kabler . kopper er det noe mere liv i lyden på godt og vondt.det er vel sammspillet av det som er der fra før og det som tilføres om en liker det . men det er vel ikke den store forandringen når det kansje bare er rca pluggene som byttes.
God jakt :)
Mvh Roy
Cardas Parts
 

KrazyIvan#

Hi-Fi freak
Ble medlem
29.12.2013
Innlegg
2.899
Antall liker
4.384
Sted
porsgrunn
Torget vurderinger
14
det med å finne kabler plugger som gir hørbare forskjeller kan bli en evig reise hehe :p kjenner selv at jeg er litt på leit etter noe jeg føler og hører funker når det kommer til rca kabler, det må jo være noen kabler man merker noe forskjell på :) etter det jeg har lest meg frem til skal ihvertfall signalene komme bitte litt kjappere frem med sølv enn med kobber og ikke gå glipp av så mye informasjon men hvor mye er ikke godt å si :) prøvde noen sølv kabler med rhodium-carbon plugger til kr 1200 i mitt oppsett med en roksan caspian forsterker mot noen helt vanlige rca fra claus olhson til ca 70kr og hørte ikke forskjell på de to koblet til når jeg bare byttet utgang med fjernkontrollen , mulig den var feilkonstruert den sølvkabelen var ikke noe spessielt merke , men var brukt gode rå materialer så stusser litt på hva som er gjort galt :p for sølv skal jo låte litt klarere enn kobber sier de hehe
ivan.
 

whistler

Bransjeaktør
Ble medlem
28.11.2004
Innlegg
1.821
Antall liker
609
Så vidt jeg vet finnes det ingen plugger med skrutilkoblinger av begge lederene i rent sølv.
(Hvis du mener selve strammingen av pluggen mot chassiskontakten, er den eneste jeg kommer på WBT Nextgen som jeg bruker på Coanda. Alle andre er forsølvet kobber eller messing.)

På digitalkabler merker du neppe forskjell på om RCA-pluggen er i rent sølv eller f.eks. forgyldt kobber. RCA-pluggen er uansett ikke godt egnet for digital bruk.
 
Topp Bunn