Kimber Hero?

TAF

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.06.2006
Innlegg
1.334
Antall liker
375
Torget vurderinger
14
Noen som har erfaring med denne(gode/dårlige)??
Den får god omtale i TAS ser eg.
Skal bruke den mellom ein H200 og Dac.


Mvh
 

rogera

Hi-Fi interessert
Ble medlem
10.01.2005
Innlegg
77
Antall liker
5
Sted
Kongsberg
Torget vurderinger
1
Jeg har tidligere erfaring med denne kabelen, samt at jeg pr. i dag benytter Kimber's PBJ, Silver Streak og KCAG. I mitt anlegg og mine ører er Hero den dårligste av disse, enten det er i XLR el. RCA versjon. Det er en varmtlydende kabel med god diskantoppløsning, men den roter det til i bunnoktavene og det høres ut som om de ulike delene av informasjonen ikke kommer frem til samme tidspunkt. Nærmest som dårlig timing.
Med mindre du i utgangspunktet har en skarp og lys klang i anlegget så ville jeg heller lagt i de relativt få kronene ekstra som Silver Streak koster. Selv den billigere PBJ (som vel har fått en etterfølger med nytt navn) har en ryddigere lyd enn Hero.
Jeg har lenge hatt mistanke om at hensikten med Hero har vært å skaffe Kimber en varmtlydende kabel i sitt assortement. Det har desværre gitt endel uheldige bi-effekter.
Ble selv overrasket over den gode omtalen i TAS.
 

Larsemann

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
09.07.2003
Innlegg
204
Antall liker
0
Jeg bruker Kimber Hero i mitt Hegel-oppsett og er veldig fornøyd. Det er riktignok eneste balanserte kabel jeg har testet i mitt eget oppsett, men er definitivt de beste kablene som jeg har hatt. Har tidligere hatt noen litt rimeligere Supra kabler, Dikemark DIY-kabelen (som jeg synes er meget god) og en av de rimeligste Nordost.
Hva har du i dag og hva slags lyd søker du?

-LE
 

Vidar P

Æresmedlem
Ble medlem
25.12.2003
Innlegg
16.745
Antall liker
272
Sted
Kristiansund
Torget vurderinger
2
Det er en varmtlydende kabel med god diskantoppløsning, men den roter det til i bunnoktavene og det høres ut som om de ulike delene av informasjonen ikke kommer frem til samme tidspunkt. Nærmest som dårlig timing.
Med mindre du i utgangspunktet har en skarp og lys klang i anlegget så ville jeg heller lagt i de relativt få kronene ekstra som Silver Streak koster.
Jeg klarer ikke helt å se dette på samme måte; jeg har tidvis, også helt nylig, brukt 1 meter Hero RCA mellom alle mine cd-spillere (Meridian 200/263, Audiolab 8000CDM/DAC og Naim CDS3/XPS2) og mine preamper, f.eks Audiolab 8000Q og Naim NAC282/Napsc/HiCap2. Jeg har også brukt den via riaa (Audiolab 8000PPA og Linn Linto) til pre, og som om ikke det var nok, fra tuner (8000T) til pre.
Jeg har mange kabler, bl.a dyre Chord Chorus, TaraLabs Master G2, Isoda, Naim HiLine osv osv som jeg har blitt kjent med til sammenlikning.

Jeg klarer som sagt ikke å se at denne Hero er spesielt varm, ei heller spesielt rotete i bunn. Mitt generelle inntrykk er heller av en åpen, straight og nøytral ledning som gir god fokus og helhet, uten å være eksplisitt utpreget i noen retning.

Antar at forskjellene i opplevelse av kablene kanskje skyldes mer forskjeller i setting og matching enn kabelens absolutte egenskaper..

Mvh Vidar P
 

TAF

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.06.2006
Innlegg
1.334
Antall liker
375
Torget vurderinger
14
Har fått Kimber Hero XLR i hus og er godt nøgd. Har frå før ViaBlue over heile linja og det funka like bra d. Det vil sei supert.
Speller for det meste rock, prog, jazzrock og tung rock og er glad i god bass.

Mvh
 

DYNAMIC1

Overivrig entusiast
Ble medlem
09.09.2006
Innlegg
1.120
Antall liker
2
Heisann jeg er en kimber Fan hele veien.
Jeg har prøvd Hero i rca og synes som tidl nevt uryddig.og litt gromsete i bassområdet.men den er jo feit av utseende da. :-/
 
Topp Bunn