Signalkabel metervare??

sjokolade7

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
05.05.2013
Innlegg
447
Antall liker
57
Sted
Hardanger
Torget vurderinger
1
Hei,

Jeg har noen aktive høyttalere, ett par gamle audio pro, og skulle gjerne hatt noen nye kabler til dem etterhvert. Jeg tenker da å gå for rent kopper, ikke sølvforgylt. Jeg har sølvforgylte kabler nå og det fungerer ikke med disse høyttalerene. Det er for mye i toppen, det blir ubalanse. Det er flere som har merket dette med sølvforgylte kabler. Jeg tror disse høyttalerene sliter mer med dette enn vanlig. De er veldig åpne og "følsomme". Jeg mener signalkablene jeg bruker nå er en av Nerve Audio sine modeller. kjøpt på ebay.

De er greie men kopper er nok best på disse høyttalerene.

Så da lurer jeg, hva er det av alternativer av kopperkabler som blir solgt i metervare på nett? Jeg fant Kimber PBJ og den ser grei ut men jeg lurer på om det finnes andre alternativer. Jeg fant en Chord Cobra men den er kanskje litt i det rimeligste laget.

Hadde vært kjekt med synergistic research av noe slag men det har jeg ikke funnet. Nordost finnes vel ikke i metervare heller.

:)
 

Guit

Overivrig entusiast
Ble medlem
11.09.2009
Innlegg
1.122
Antall liker
164
Sted
Sunndalsøra
Audioquest selger også i metervare:) Har brukt dem i mange år disse Indigo 2 som også var de som kom godt ut i test i Stereophile. Veldig fin utkling i alle registre. Liker kabler med hardkore ledere best, da de er god på tetaljene. Jeg bruker kun kobber kabelsko i rimelig utgave (abiko). mvh. Guit
 

sjokolade7

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
05.05.2013
Innlegg
447
Antall liker
57
Sted
Hardanger
Torget vurderinger
1
Flotte forslag : ) Men hvor får man kjøpt audioquest i metervare tro?
 
Topp Bunn