Hei

Vil etter all sannsynlighet investere i en Rega DAC når skattepengene ankommer, men så er problemet: den har en C5-sokkel for tilkobling av nettkabel, så jeg leter etter en løsning på dette problemet.

Første og enkleste løsning jeg fant er å bruke en overgang fra den tradisjonelle nettkabel-pluggen som brukes der ute (husker ikke navnet på standarden), problemet her er at jeg sliter med å finne et slikt adapter av highend-kvalitet, etter som det ikke er så vanlig å bruke C5-varianten på hifiutstyr. Det beste alternativet jeg har funnet er Pangea Audio sitt adapter. Ser at Pangea Audio virker som en skikkelig kabelprodusent i mine uerfarne øyne, men adapteret de leverer ser billigt ut og ser for meg ut som et lite steg opp fra standard lakris-overganger, etter som informasjonen som er oppgitt sier meg lite.
Har studert nettkablene de leverer som ser ganske greie ut, men klarer ikke å bedømme om adapterne står i samme bås når det gjelder kvalitet. Tenker selvfølgelig på den versjonen som er kryogenisk behandlet.
Noen som vet bedre?

Alternativet var å finne et en highend C5-plugg, men dette var enda mer umulig så langt enn å bruke adapter.

Tredje alternativet var å bytte ut sokkelen på selv DACen, men dette skal visst ikke være mulig har jeg lest på andre foraer.

Ville vært meget takknemlig for hjelp, tips, innvendinger osv.

PS! kan vel egentlig nevnte at å velge en annen dac er ikke aktuelt pga lydsignaturen og prisen på DACen.