Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast Larsemann's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2003
  Innlegg
  203
  Tagget i
  0 Innlegg

  Gode alternativ til Kimber 8TC?

  Jeg har et sett Kimber 8TC høytalerkabler på 2x3.4m med WBT 0610 bananplugger. Jeg trenger drøye 2x1.5m og funderer på om jeg skal prøve å bytte de lange Kimberkablene i kortere, tilsvarende eller kanskje litt bedre kabler. Enten deler jeg bare den ene kabelen jeg har i dag i to og selger den resterende lengden på 3.4m ellers så bytter jeg i et kortere par. Hva bør jeg se etter som gode alternativer å bytte i? Ser for meg å beholde pluggene da de kun er skrudd fast og ikke loddet.

  Skal ikke begynne å diskutere effekten av kabler her, men jeg liker god, fyldig bass samtidig som det er bra oppløst i øvre frekvenser. Det skal brukes på Dynaudio Contour S1.4 og Lyngdorf TDAI2200.

  Har ikke oversikt over karakteristikkene til de ulike kabelmerkene lengre så litt vanskelig å få oversikten over bruktbørsen. Har forøvrig litt troa på Kimber sin fletting.

 2. #2
  Æresmedlem motoren's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2007
  Sted
  Flekkefjord
  Innlegg
  11,826
  Tagget i
  12 Innlegg
  Torget
  1

  Gode alternativ til Kimber 8TC?

  Jeg hadde beholdt Kimber kablene dine og gjort dem kortere.

  8TC er en meget bra kabel

  mvh
  JMLab Electra 920.1<br />Audio Research LS 3 pre<br />Monarchy Audio NM 24 tube DAC<br />Denon DCD 1650AR<br />biamper med Pass F5 Power amp/Hypex UCD 180<br //Clearaudio Concept/Mcru power supply/LM Audio LP33 Tube riaa/ Audio Technica 33EV <br /Tributaries serie 8 speaker cables>/Audioquest K2 Ht cables<br />In.Akustik Reference digital<br />In-Akustik Reference ic<br />Marantz DV 8003 Multispiller/ Nos Mullard

 3. #3
  Æresmedlem Vidar P's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2003
  Sted
  Kristiansund
  Innlegg
  16,745
  Tagget i
  0 Innlegg

  Gode alternativ til Kimber 8TC?

  Enig. Hvis jeg i det hele tatt hadde giddet å gjort de kortere. Selv om de er høy i kapasitans så er forskjellen på en meter eller to i beste fall neglisjerbar; ikke minst fordi Lyngdorf er bufret opp og i mente for å ikke reagere på slike små lastforskjeller.
  En pessimist er en optimist som har tenkt seg om.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed