Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Loevhagen's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2005
  Sted
  L -> her <- H
  Innlegg
  5,354
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Solidcore signalkabel

  Er det noen kan anbefale signalkabler av typen solidcore (enkeltleder) som koster under 1000 kroner, og som har skruplugger (godt festet RCA)? DIY er desverre ikke aktuelt da jeg ikke har tatt i en loddebolt siden elektronikkvalgfag i 8. klasse...
  I enden av regnbuen http://loevhagen.blogspot.com/

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Oct 2004
  Innlegg
  9,368
  Tagget i
  3 Innlegg

  Solidcore signalkabel

  Sitat Sitat fra Loevhagen
  ... DIY er desverre ikke aktuelt da jeg ikke har tatt i en loddebolt siden elektronikkvalgfag i 8. klasse...
  Jeg synes ikke det er noen unnskyldning for å ikke ta den opp igjen ... prøv evt Belden 3079A art.no. 55-796-02 hos www.elfa.se til den nette formue av 49,50 kr pr meter ekskl mva, terminering og pynt.

  Alternativt er det et utall varianter av coax-kabel med sollide Kåre som senterleder. F.eks. RG-59 leveres av og til ferdigterminert med phonokontakter (f.eks. som komposittvideokabel).

  mvh
  KJ
  You can get away with anything if you give it a good tune

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Apr 2009
  Innlegg
  102
  Tagget i
  0 Innlegg

  Solidcore signalkabel

  http://www.whitezombieaudio.com/ - Har akkurat det du leter etter. Etter mine egne erfaringer med diverse ledere, isolasjonsmateriale og kontruksjon kan jeg ikke skjønne annet enn at disse må yte usedvanlig godt til prisen. Kan nok sikkert sammenlignes med kabler i mange-tusenkroners klassen!

  http://www.homegrownaudio.com/ - Har også et stort utvalg av forskjellige typer solid core kabler. De selger også mange DIY varianter!

  Skal se å få kjøpt meg signalkabler fra begge disse firmaene for å teste litt selv. Må bare finne tid først
  Driver å leker med tanken på å bygge en solid core strømkabel, med Litz braid fletting, null skjerming såklart, og noen furutech gullkontakter. Omtrent samme konstruksjon som nordost strømkablene, dog med teflon isolasjon istedenfor mico filament...
  M2tech Hiface asynkron transport - Nordost Silver Shadow spdif kabel - Hegel Hd10 DAC - Dual Connect solidcore signalkabel - Hegel H200 - Kimber 8TC - Dynaudio Contour 3.4 / XTZ 99.36

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed