Solidcore signalkabel

Loevhagen

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.08.2005
Innlegg
5.372
Antall liker
1.045
Sted
L -> her <- H
Torget vurderinger
3
Er det noen kan anbefale signalkabler av typen solidcore (enkeltleder) som koster under 1000 kroner, og som har skruplugger (godt festet RCA)? DIY er desverre ikke aktuelt da jeg ikke har tatt i en loddebolt siden elektronikkvalgfag i 8. klasse...
 

KJ

Æresmedlem
Ble medlem
10.10.2004
Innlegg
11.093
Antall liker
4.197
Torget vurderinger
1
Loevhagen skrev:
... DIY er desverre ikke aktuelt da jeg ikke har tatt i en loddebolt siden elektronikkvalgfag i 8. klasse...
Jeg synes ikke det er noen unnskyldning for å ikke ta den opp igjen ... prøv evt Belden 3079A art.no. 55-796-02 hos www.elfa.se til den nette formue av 49,50 kr pr meter ekskl mva, terminering og pynt.

Alternativt er det et utall varianter av coax-kabel med sollide Kåre som senterleder. F.eks. RG-59 leveres av og til ferdigterminert med phonokontakter (f.eks. som komposittvideokabel).

mvh
KJ
 

menkromsen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.04.2009
Innlegg
102
Antall liker
0
http://www.whitezombieaudio.com/ - Har akkurat det du leter etter. Etter mine egne erfaringer med diverse ledere, isolasjonsmateriale og kontruksjon kan jeg ikke skjønne annet enn at disse må yte usedvanlig godt til prisen. Kan nok sikkert sammenlignes med kabler i mange-tusenkroners klassen!

http://www.homegrownaudio.com/ - Har også et stort utvalg av forskjellige typer solid core kabler. De selger også mange DIY varianter!

Skal se å få kjøpt meg signalkabler fra begge disse firmaene for å teste litt selv. Må bare finne tid først :)
Driver å leker med tanken på å bygge en solid core strømkabel, med Litz braid fletting, null skjerming såklart, og noen furutech gullkontakter. Omtrent samme konstruksjon som nordost strømkablene, dog med teflon isolasjon istedenfor mico filament...
 
Topp Bunn