Et lite problem?

T

Thomas1

Gjest
Har lyst til å montere en av/på bryter på strømkabelen som går fra stikket og opp til en fristilt platespillermotor. Synes at Clearaudio har gjort en lite sjakktrekk når de har montert av/på bryteren bak motoren. Jeg må altså vri motoren rundt når jeg skal slå den av/på.

Og enda verre ble det når jeg fikk støvdekselet hvor ledningen må vris ytterligere for å passe inn i sporet på dekselet.

Altså spørsmålet...lar det seg enkelt gjøre å montere av/på bryter på selve ledningen? Hva må jeg passe meg for i tilfelle?
 

Mikkel

Hi-Fi interessert
Ble medlem
17.01.2004
Innlegg
57
Antall liker
0
Det er bare å montere en bryter på ledningen. Det blir akkurat som om du monterer en lysbryter til en lampe. Det eneste er at jeg regner med at denne ledningen er noe tykkere enn en lampettledning, så du må passe på at lysbryteren har stor nok plass til ledningen.

Du må vite at garanti forsvinner når man "tukler med" apparatene. Ellers så er jeg ganske sikker på at det er lovlig å montere en slik bryter så lenge den ikke er skrudd fast til veggen, for da blir det plutselig fast innstalasjon, og det er det ikke lov til å gjøre på egenhånd.


Mikkel
 
T

Thomas1

Gjest
Ok. Da satser jeg på å gjøre det. Kanskje jeg oppgraderer den visuelt også med en strømpe.
 
Topp Bunn