Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Thomas1
  Guest

  Et lite problem?

  Har lyst til å montere en av/på bryter på strømkabelen som går fra stikket og opp til en fristilt platespillermotor. Synes at Clearaudio har gjort en lite sjakktrekk når de har montert av/på bryteren bak motoren. Jeg må altså vri motoren rundt når jeg skal slå den av/på.

  Og enda verre ble det når jeg fikk støvdekselet hvor ledningen må vris ytterligere for å passe inn i sporet på dekselet.

  Altså spørsmålet...lar det seg enkelt gjøre å montere av/på bryter på selve ledningen? Hva må jeg passe meg for i tilfelle?

 2. #2
  Hifi-interessert Mikkel's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2004
  Innlegg
  57
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Et lite problem?

  Det er bare å montere en bryter på ledningen. Det blir akkurat som om du monterer en lysbryter til en lampe. Det eneste er at jeg regner med at denne ledningen er noe tykkere enn en lampettledning, så du må passe på at lysbryteren har stor nok plass til ledningen.

  Du må vite at garanti forsvinner når man "tukler med" apparatene. Ellers så er jeg ganske sikker på at det er lovlig å montere en slik bryter så lenge den ikke er skrudd fast til veggen, for da blir det plutselig fast innstalasjon, og det er det ikke lov til å gjøre på egenhånd.


  Mikkel

  Rotel rcc 955 CD-spiller, Rotel rsp 966 suround prossesor, rotel rmp 1066 Effektforsterker, Dynabel Exact høyttalere. +Radio (DAB/FM), DVD, Tangband bakhøyttalere.

 3. #3
  Thomas1
  Guest

  Re: Et lite problem?

  Ok. Da satser jeg på å gjøre det. Kanskje jeg oppgraderer den visuelt også med en strømpe.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed