Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2010
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  21
  Tagget i
  0 Innlegg

  Varmtklingende, godt skjermede, 1,5m kabler til platespiller.

  Jeg har bare hatt noen billige kabler fra Monster til platespilleren min. Idag prøvde jeg å koble den opp med kablene jeg bruker til CD-spilleren min: Prism 11 fra Tara Labs. Det var en åpenbaring. James Randy kan stappe kleshengern sin et visst sted.

  Imidlertid var det et digert skår i gleden: det dukket opp en durelyd, som fra en dårlig jordet platespiller. Jeg tror kabelen plukket opp støy fra strømkablene, som de dessverre må dele hylleplass med. Monsterkablenes styrke er at de er godt skjermet.

  Tara-kablene beskrives på nettet som varme i klangen, noe jeg nå kan bekrefte. Jeg ønsker meg nå en kabler til platespilleren som gir hele den økede åpenheten og varmen jeg erfarte ved kabelbyttet, men som også er svært godt skjermet. De bør atpåtil være 1,5m lange, så jeg slipper å flytte på ting i hyllen min. Den vanlige lengden på én meter er ti lusne cm for kort *sukk*.

  Har noen noen gode tips?
  Har du prøvd å lytte til virkeligheten?

 2. #2
  Hifi-entusiast Larsemann's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2003
  Innlegg
  203
  Tagget i
  0 Innlegg

  Varmtklingende, godt skjermede, 1,5m kabler til platespiller.

  Hva slags strømkabler har du i dag da? Du kan jo vurdere f.eks. Supra sine skjermede LoRad strømkabler istedet for skjermede signalkabler (eller i tillegg). De har en rimelig fornuftig pris. Jeg bruker disse sammen med kontakter kjøpt på Elfa som ser helt like ut som Supra sine kontakter, bare at de har en annen farge og ikke er forgylte strømkontakter. Da får du gode, skjermede strømkabler for lite penger Og det kan langt på vei løse problemet ditt med at kabler plukker opp støy.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed