Audioquest

Milenko

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.04.2003
Innlegg
5.833
Antall liker
1.415
Sted
Steinkjer
Bare lurte på om noen her på forumet har erfaringer med Audioquest sine kabler, tenkte da først og fremst på de litt rimeligere modellene som Slate høytaler kabler og King Cobra signal kabel, så at det var mange fornøyde eiere på hembio.com (el. no sånt).
 
O

om.s

Gjest
Bare lurte på om noen her på forumet har erfaringer med Audioquest sine kabler, tenkte da først og fremst på de litt rimeligere modellene som Slate høytaler kabler og King Cobra signal kabel, så at det var mange fornøyde eiere på hembio.com  (el. no sånt).
Søk deres forrige serie, emerald, lapis, diamond v/III, der kan det muligens finnes forrige topper for bunn pris....om vi snakker signalkabel :-/

mvh
 
M

MPT

Gjest
Har hatt Audioquest Crystal tror jeg de heter, hadde disse for mange år siden. Det var gode kabler den gang. Kanskje de ikke er til salgs i butikken nå, er usikker.
 

Bx

Bransjeaktør
Ble medlem
04.08.2005
Innlegg
8.852
Antall liker
4.281
Generelt sett så tror jeg man får minst like bra lyd for mye mindre penger hvis man kjøper kabler fra Belden og andre bredt anlagte kabelprodusenter så lenge man befinner seg i et rimelig prisleie - dvs kabler som koster opptil noen en tusenlapp eller to - eller fire - i hifi sjappa. De beste kablene fra Belden er robuste konstruksjoner, de er kanonbra på spec, de er lagd av hifi-korrekte materialene og de fungerer bra i mitt oppsett. De er kanskje ikke laget med den samme "hifi-kjærlighet" som noen vil ønske, men de fungerer bra. Jeg ser dog ikke bort fra at skikkelig dyre hifi-kabler er vesentlig bedre, men er man i et nøkternt prisleie så får man minst for kabel-pengene i hifi-butikken.
 
Topp Bunn