Hvor bra er Audience sine interconnect'er

Zerostat

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.06.2003
Innlegg
4.555
Antall liker
1.455
Sted
Lillestrøm
Torget vurderinger
72
Jeg lurer på hvilke andre på forumet som har erfaringer med Audience AU24 interconnect'er.
 

Solo

Overivrig entusiast
Ble medlem
27.01.2003
Innlegg
1.011
Antall liker
18
Torget vurderinger
2
Hei!
har et par xlr-kabler som jeg lydmessig er meget fornøyd med. De er oppløste og dynamiske samtidig som det ikke blir skarpt. (Er du interessert kommer jeg til å selge dem når jeg finner noe nytt og billigere da jeg ikke syntes de forsvarer prisen (10100)).
 

Zerostat

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.06.2003
Innlegg
4.555
Antall liker
1.455
Sted
Lillestrøm
Torget vurderinger
72
Jeg stoler ikke på disse omtalene og testene. Tror mange er kjøpt. Jeg har for mange egne konklusjoner som ikke er i overensstemmelse med disse. Dvs. at mine egne konklusjoner har for stort avvik i forhold til omtalen eller testen.

Jeg ønsker egentlig dine egne/andres oppfatninger.
 

fibreist

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.10.2004
Innlegg
136
Antall liker
2
Hei
Har selv hatt Au24 høytalerkabler med meget bra resultat.
Stoler du ikke på et antall tester ,må man bare få prøvd hjemme,det er sevsagt best uansett,men ikke alltid mulig.
Lykke til
 

janhella

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.09.2004
Innlegg
1.410
Antall liker
0
Har selv brukt Au24 XLR og RCA i lengre tid nå, egenskapene jeg liker, er de samme som ved Au24 høyttalerkablene. Au24 er veldig gode på plassering, stemmer og strenginstrumenter, de får ting til å låte naturlig og ekte/troverdig i mine ører. Har byttet ut Au24 høyttalerkablene nå, da jeg har behov for en noe lysere klang i oppsettet nå, RCA kablene står enn så lenge....Pr. dags dato, har jeg ikke funnet en bedre kabel når det gjelder mellomtonegjenngivelsen, gjelder høyttalerkabler og RCA kablene. Må nok innrømme at det ikke henger helt med i topp og bunn i forhold til de beste jeg har testet, men totalt er de meget meget gode, og til prisen sammenlignet med mye annet, er de et kupp, om noe kan kalles det til den prisen ;D
Har til stadighet vendt tilbake til Au24 etter testing av andre kabler i perioder....
 

Zerostat

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.06.2003
Innlegg
4.555
Antall liker
1.455
Sted
Lillestrøm
Torget vurderinger
72
Jeg har tidligere brukt AU24 HT og RCA. Konkluderte den gang med at de virket lite ”extended” i frekvensfløyene. De virket også noe ”grå” og udynamiske i toppen. Nærmere kjedelig. Spesielt var dette tydelig på RCA kabelen. Jeg hadde på den tiden Cremona HT’er med en Capitole AMP og CD.

Jeg har ikke testet AU24 RCA i mitt nåværende system, som forøvrig er VSM-MX og Cary 211 AE . Jeg har brukt denne kombinasjonen en god stund, og lært å kjenne den på godt og ondt. Jeg har stort sett brukt komplett valhallakabling.

For en test byttet jeg ut Vahalla HT kabelen med en AU24. Dette kom relativt godt avsted. Det er umiddelbart lett å høre at noe av ”livet” har forsvunnet, men mye er faktisk ganske bra. Kombinasjonen lar meg selv liksom oppdage musikken. Jeg må konsentrere meg mer. Dvs. at lengre tids lytting er mer behagelig.

Jeg misstenker av denne grunn at også RCA AU24 kan passe godt i denne kombinasjonen. Dette på grunn av at HT’ene og forsterkerne er ganske ”livlige” i toppen. Det er fort gjort å komme på den gale siden av streken ”Too edginess” hvis HT kablene i tillegg også er oppløste og livlige i toppen.

Kan det være slik at de forskjellige kablene reagerer forskjelling hva de blir knyttet til? Da er det ganske umulig å dømme en kabel.

Kabler er lumske saker…   ;D
 

Fosse

Æresmedlem
Ble medlem
19.08.2003
Innlegg
11.420
Antall liker
25.777
Torget vurderinger
24
Du vet jo hva Bobby sier om Merlin og kabler? Kjøp Au24 hvis du ikke har råd til Cardas G.R.

Jeg mener nå i alle fall at Au24 er god match med Merlin.
 
Topp Bunn