Noen som har testet denne kabelkonstruksjonen?

Vidar Øierås

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.01.2003
Innlegg
3.202
Antall liker
341
Den siden var så glorete og ekkel å lese gjennom at jeg ikke orket. Drog derfor konklusjon ut i fra bildet øverst. Et teflonrør som det er surra rundt to ledninger. Mulig jeg tar feil, men har ikke en million andre laget noe tilsvarende? Syns det ser nokså kjent ut.

Vidar
 

sn

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.01.2008
Innlegg
173
Antall liker
13
Kan godt være en god kabel dette. Gode råvarer med tynne ledere i sølv, gode dielektrikum som er en forutsetning for en god signalkabel. Hvis man følger rådet med å kjøpe noen gode plugger fra eks. wbt er det bare utførelsen som kan gjøre kablen mindre bra. Avstanden mellom pluss og minus bør være jevn og ha en passende avstand. Mulig at den kan være bedre med to 28awg i sølv både til pluss og minus, dvs totalt 4 ledere...

mvh
SN
 

whistler

Bransjeaktør
Ble medlem
28.11.2004
Innlegg
1.823
Antall liker
610
Skulle kanskje tro at denne konstruksjonen har en tendens til å plukke opp støy.

Solgte en del av den nevnte bomullstråden på messer for noen år tilbake. Nå avhenger selvfølgelig sluttresultatet på kabelen av bl.a. geometri, men fikk tilbakemeldinger på at signalkablene man lagde av denne tråden hadde en tendens til å bli litt tynne i lyden og mangle fundament i bunnen.
 

sn

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.01.2008
Innlegg
173
Antall liker
13
Kan godt tenke meg at denne kabelen mangler litt tyngde i bunnen som du påpeker. Dette skyldes nok det at det er bare en 28 awg leder til pluss og minus (d=0,3mm)
Tror nok at fundamentet hadde blitt betydelig bedre med minimum 2 stk ledere til pluss og minus. Dette etter egen erfaring med mundorf sine sølv/gull ledere.

mvh
sn
 
Topp Bunn