Sammenligning: Straight Wire Cresendo Ref Grade II og Soundstring ht kabler

56fwb

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.05.2007
Innlegg
1.621
Antall liker
137
Sted
Volda
Hei
Jeg har over en tid sammenliknet de to nevnte kabler.
Mine egne 3 år gamle Straight Wire Crecendo Ref- Grade II til veil 4500 Euro 3 meter lange (kjøpt brukt ;D)  og Soundstring Ht kabler til kr 7300. (3 meter lengde)
Anlegget elles vises i min bunnlinje/signatur.

Sammenligningen foregikk slik at jeg sette inn Soundstringene/SS og lot de stå der i 3 uker for å spilles til, samt at jeg skulle bli "vant til" lyden av de. Dette for å få fjernet mest mulig av "referanselyden" jeg hadde i hodet. Jeg sette så på plass Straight Wire/SW Crecendoene.  Min erfaring ved slik sammenligninger av komponenter er at det er når en bytter tilbake til det "gamle" at en virkelig hører forskjeller.

Ved bytte til SS opplevde jeg at lydbildet ble: noe trangere og mindre klart og at utklinging i diskanten heller ikke "hang" så lenge i rommet.  I tillegg ble lyden også noe varmere - men ikke mye.

Mens SS'ene stod i anlegget,  hadde jeg lyttekveld sammen med en i Lydlauget uten å fortelle ham at det var nye HT-kabler (SS var delvis skjult bak de minst 3 ganger så tykkere SW).
Han har tidligere hørt mitt anlegget flere ganger med mine SW.  Han gav uttrykk for at lyden var meget bra med nyydeleg, stram lyd, stort rom, og presis fokus.

Etter tre uker med SS kablene ble SW sett på plass igjen.
Tydelege, men ikke SÅ store forskjeller som prisforskjellen skulle tilsi:
betre klarhet/renhet og definisjon i lyden totalt, Større rom/holografi, Uklingingen i diskant er merkbart og tydeleg betre samt at lydbildet totaltsett vart strammere.

MEN, intrykket en sitter igjen med er at Soundstring kablene overrasker stort :) ;). SoundString viste seg å vere meget gode kabler som mange vil ha store problemer med å skille fra meget dyrere kabler. Slik er det med den saken :D ;)
 

56fwb

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.05.2007
Innlegg
1.621
Antall liker
137
Sted
Volda
Heisan lark..

Hvilken av de to på bildet gir best lyd..
Den ene virker å vere "lettantennelig" ;D

Fra spøk til revolver
Sounstring er faktisk en meget kapabel "ledning" mellom amp og ht....i tillegg så vil jeg understreke at signalkablene deres også ER meget bra

mvh
Fredd
 
L

lark

Gjest
Orker ikke koble om ht-kablene. Når man først har fått på plass 6kv. solid core bi-wiring og festet de forsvarlig i terminalene er en ikke særlig lysten på repetisjon. Soundstring signalkablene har du vel hatt med hit tidligere, og det var vel delte meninger om den lydmessige forandringen var positiv eller negativ. Ha en fortsatt god dag 56fwb :)
 
L

lark

Gjest
56fwb skrev:
lark skrev:
Soundstring signalkablene har du vel hatt med hit tidligere, og det var vel delte meninger om den lydmessige forandringen var positiv eller negativ. Ha en fortsatt god dag 56fwb :)

??? ??? ???
Dette husker ikke jeg. Har vel berre hatt med Kimber Silver Streak til deg så vidt jeg husker.
Du kom drassende med Soundstring signalkabelen første gang du var her ;)
 

McLaren

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.02.2002
Innlegg
1.911
Antall liker
273
Torget vurderinger
11
Jeg bruker selv soundstring og de er meget meget gode!

Singal/høytaler.

McLaren

Noen her ute som har prøvd deres nettkabler? De ser meget interessante ut.
 

56fwb

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.05.2007
Innlegg
1.621
Antall liker
137
Sted
Volda
McLaren skrev:
Jeg bruker selv soundstring og de er meget meget gode!

Singal/høytaler.

McLaren

Kan ikke annet enn å vere eing med deg- Soundstring ER gode kabler ;) :D
mvh
 
Topp Bunn