NORDOST Flatline Gold

JaLa

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
08.03.2004
Innlegg
249
Antall liker
6
Hei!

Lurte på om det er noen som har noen erfaring med disse høytalerkablene fra Nordost... Vil de gi annlegget mitt et hørtbart løft? Har idag noen ganske standard kobber-kabler fra TaraLabs og kunne tenke meg en liten oppgradering. Er det eventuelt andre kabler i samme prissegment som burde vurderes?

Nordost-kablene finnes her: http://www.hificenter.no/shop_item.cfm?path=10,24,126&id=212

Håper på konstruktive tilbakemeldinger... :)

MVH Jarle :D
 

Rudi

Hi-Fi freak
Ble medlem
06.05.2004
Innlegg
7.501
Antall liker
7.494
Sted
Ute i skauen i Østfold.
Torget vurderinger
37
Jeg vet ikke noe om det vil bli noe "løft" for deg, men jeg bruker et slikt bi-wire sett selv i det "lille" anlegget mitt og der spiller den som bare det.
Faktisk er denne kablen såpass grei at jeg ikke engang har tenkt på og bytte den ut med det første.
Den gjør det den skal....... altså transportere "lyd" fra A til B uten og påvirke lyden i altfor stor negativ rettning, man kan få tak på adskillig dårligere kabel enn denne til samme pris eller høyere.............. dette er forøvrig den eneste Nordost høytaler-kablen jeg anbefaler, hverken Blue Heaven eller Red Dawn gir særlig god valuta pr krone synes jeg.
 
K

kbwh

Gjest
Bruker den. Helt ok, jeg kan ikke høre den (men jeg tror ikke at jeg egentlig er i stand til å høre forskjell på greie kabler heller da). Flat og praktisk. Gode bananplugger. Svært lite av både R, L og C. Gode strømførende egenskaper.

Om den vil løfte lyden i forhold til det du har? Neppe. Se heller på det som virkelig betyr noe for lyden fra anlegget ditt: Høyttalerplassering og lytteromsakustikk.
 

DSP

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.02.2005
Innlegg
369
Antall liker
0
Den strammer opp bassen, regner også med at du får bedre/mer topp.
 

JaLa

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
08.03.2004
Innlegg
249
Antall liker
6
Hei!

Takk for svar!
Må vel nesten bare prøve og se... Innbiller meg ihvertfall at det ikke vil ha noen negativ innvirkning på lyden. :) Liker tanken på at en slags helthet er viktig. Alle komponenter i signalvei vil jo på en eller annen måte påvirke lydsignalet... Det samme gjelder vel en høytalerkabel. Blir nok ingen natt/dag opplevelse, men... Det er jo litt moro likevel... ;)


MVH Jarle
 
Topp Bunn