Wireworld Polaris II høyttaler kabel

stigda

Fersking
Ble medlem
17.01.2007
Innlegg
2
Antall liker
0
Sted
Oslo
Har et sett Wireworld Polaris II høyttaler kabel (2,5 m m/spade) som jeg vurderer å selge. Er det noen som har noen formening om hvordan pris jeg kan be om for disse? Har ingen anelse selv... Kabelene er vel et sted mellom 10-15 år gamle.

Takker for all hjelp!
 

holger1

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
02.12.2004
Innlegg
412
Antall liker
0
Hei må vel gå ut i fra nypris og halvere pris minst det kommer jo også ann på om de er akktuelle ennå
i markedet.
Høytallerkabler har også forbedret seg med årene så må en se om de kablene ennå er inntresante ute i
markede bare å legge ut en fornuftig pris å se på responsen.

Lykke til.
 
O

OldBoy

Gjest
Det spørs om man ikke må være mentalt forberedt på gjøre halveringsøvelsen enda en gang i dette tilfellet. Jeg kjøpte et par 8-10 år gamle Wireworld Atlantis i fjor, og betalte rundt 20-25% av nypris. Riktignok må man kanskje se det slik at kablene nærmest "fulgte med på kjøpet", i og med at det var litt elektronikk inne i bildet også, men likevel....Det er forøvrig ikke godt å si hva nypris er på Wireworld-kabler, i hvert fall ikke hvis de er kjøpt i Norge. Tor på Lyric-Hi-Fi har i alle år vært kjent for en litt ustabil og dagsformavhengig prispolitikk.

Selv om kablene helt sikkert er bra, og jeg for min del ikke tror at det har skjedd allverden på kabelfronten, har Wireworld etterhvert lansert helt nye kabler, og det har antageligvis også litt betydning for hvor attraktive kabler med den gamle "look'en" er.
 
Topp Bunn