Renaissance Audio

wotg

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.04.2005
Innlegg
2.376
Antall liker
4
Er på utkikk etter litt nye kabler fortiden, da spesielt en ny digitalkabel (coax) Men jeg trenger også fem stk signalkabler av god kvalitet.
Jeg har god erfaring med Renaissance Audio Clear serien. Disse kablene virker godt satt sammen og har en fornuftig pris :) At det er en Norsk produsent er også et pluss :)
Problemet er at det ikke ser ut som om Renaissance Audio har en egen hjemmeside :( Jeg klarer heller ikke å finne noen prisliste på disse kablene.
Kan noen hjelpe meg ?
Alternativt så er Siltech også et merke jeg vurderer, men det ser ut som om NAT satser mest på Crystal Cable, disse er desverre utenfor mitt prisleie. Kan NAT skaffe Siltech også?
 

Samleren

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.12.2004
Innlegg
630
Antall liker
26
Sted
Bergen
Tror det er noen endringer på gang i bedriften, prøv audiodesign.no når siden er kommet opp.
 

Snickers-is

Bransjeaktør
Ble medlem
05.02.2004
Innlegg
18.305
Antall liker
16.380
Sted
Østfold
Audiodesign er under avvikling grunnet manglende regnskap for 2003. Det er derfor åpnet konkursbo og normal drift i dette firmaet er opphørt.

Driften av Renaissance Audio AS vil etter hva jeg kjenner til fortsette. Det skal være nyåpning av butikken i disse dager, nå under navnet Renaissance Audio. Hvordan dette påvirker kabelproduksjonen vet jeg imidlertid ikke.
 

wotg

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.04.2005
Innlegg
2.376
Antall liker
4
Så kjedelig da  :mad:
Jeg får høre med NAT i morgen om de har noe på lager av signal og digitalkabler.
jeg får vel følge med på www.audiodesign.no så lenge...
 
M

MP

Gjest
Sånn som jeg har blitt fortalt av han selv, er signalkabelen, ihvartfall av den dyreste varianten han lager, bedre å bruke som digitalkabel enn den som egentlig er laget som digitalkabel i samme serie. Er usikker på om det gjelder for de billigere kablene også.
 
Topp Bunn