Erfaringer med BetteCables HT-kabler?

C

Cyber

Gjest
Da har jeg bestilt med 2 x 3 meter BetterCables høyttalerkabler fra Lsound som han/de mente skulle være noe av det bedre man fikk tak i også når man ser bort fra pris. Koster jo ikke mer enn 1100 for et sett så jeg fant ut jeg skal prøve det ut. Har noe her erfaringer med merket?
 

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Hei,har ikke nhørt disse,men for prisen,og lovord om at disse er noe av det beste osv...........kan du ikke komme med en liten test på disse her,sånn at vi andre kan vurdere litt ut fra din erfaring....bra kabler til denne prisen er jo intressant for veldig mange,både de med tykk og tynn lommebok...

Mvh espen
 
C

Cyber

Gjest
Joda, kan skrive noen korte ord, men jeg har ikke så gullører, men litt forskjell hørte jeg faktisk;

Fikk kablene i posten, kjapt etter bestilling. Kablene var pene å se på, og kvaliteten er høy. Lydmessig så kan jeg sjelden høre store forskjeller på høyttalerkabler, men da jeg koplet disse i og ikke vanlig kobber fra Biltema så var det noe som ble litt fyldigere og litt roligere over spillestilen og jeg tenkte med meg selv at lyden var litt mindre "på meg". Vanskelig å beskrive, men jeg er meget godt fornøyd med både servicen hos L-Sound og kvaliteten på kablene. Anbefales!
 
C

Cyber

Gjest
Har testet litt frem og tilbake, og det jeg har kommet frem til står jo over. Lite forskjell, jeg aner enkelte ting, men lyd er vanskelig å beskrive i ord, spesielt nyanser.

Akkurat blindtester 8) har jeg lite til overs for da jeg tror hele settingen påvirker lytteren også, men du må gjerne kjøpe et par du også og kjøre en test, du har jo full returrett i en periode etter kjøp.
 
C

Cyber

Gjest
tja, jeg stoler nå på ørene mine jeg, og jeg har lyttet til utdrag fra sanger jeg kjenner godt og lyttet til detaljer og jeg synes bettercables på får frem noen detaljer bedre uten at det er den voldsomme forskjellen. Jeg vil tro Biltema vil fungere bra for mange også...
 
Topp Bunn