Side 149 av 149 FørsteFørste ... 4999139147148149
Resultater 2,961 til 2,963 av 2963
Abonnér på denne tråden
 1. #2961
  Hifi-entusiast BKaz's Avatar
  Ble medlem
  May 2007
  Sted
  Farsund
  Innlegg
  283
  Tagget i
  0 Innlegg
  Nå må dere begynne å skrive igjen gutter..
  Hovedanlegg: Audio Physic Virgo 3 og Spark 3, EC AW180 med larvikittfronter, Primare SP31 og DVD30, Linn Basic m/Akito og Goldring. Og litt for mye annet

 2. #2962
  Hifi-entusiast parafinoksen's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2017
  Innlegg
  226
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hei, Sørlandet (er sørlending selv, men lever i frivillig eksil i Polen)

  Første innlegget mitt på HS.

  Veldig morsom tråd, og spesielt artig med referansene til Robert Amundsen. Jeg hadde ham som foreleser på fagoversetterstudiet på Høgskolen (Universitetet) i Agder 2002-2005. En dyktig og eksentrisk mann det er umulig ikke å like. Han fortalte om hifi-interessen sin, og jeg hadde veldig lyst til å besøke ham for å høre på anlegget, men det ble ikke til det. Derimot besøkte jeg og en medstudent en kollega av Robert, Karsten Holte. Jeg husker ikke hva han hadde av utstyr, men det låt veldig, veldig bra. Rommet hans var det også veldig god akustikk i. Dere som er i kontakt med Robert, må gjerne hilse fra Thomas (med det engelske etternavnet).

  Mye flott utstyr her som det hadde vært gøy å lytte til. Selv har jeg ikke anledning til å ligge høyere enn i det øvre mid-fi-sjiktet: Tidal Hifi via USB eller Chromecast (optisk) -> Cambridge Audio DacMagic -> 90-talls integrert Luxman hybrid-forsterker (alle elektrolyttkondensatorer byttet) -> sent 80-talls Canton Karat 30-høyttalere (delefilter sjekket og oppgradert) - et rimelig, men godt anlegg som gir meg masse musikkglede, særlig når fruen og ungene er ute og jeg kan ordne optimal høyttaler-/lytteposisjon og provisorisk romdemping. Det er selvsagt alltid moro å stikke innom high-end-forretninger å ta noen lytterunder. Sist var på Hifistället i Gøteborg - oppsettet var et fullt McIntosh-oppsett inn i et par digre 250.000-kroner-paret-høyttalere (husker ikke produsenten). Det låt jo selvsagt utrolig bra. Skulle det bli en lottopremie med tiden, er det helt klart hva en del av kronene skal brukes på. (Det og et par håndbygde el-gitarer.)

  Anyways - håper på flere reportasjer og inntrykk, gjerne med bilder.

  Hilsen Thomas
  Siste redigert av parafinoksen; 14.02.2018 kl. 18:46.

 3. #2963
  Hifi-entusiast parafinoksen's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2017
  Innlegg
  226
  Tagget i
  0 Innlegg
  Håper dere begynner å skrive igjen. Eller har dere kvittet dere med herligheten og gått over til streaming og mono Bluetooth-høyttalere?

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed