Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Aug 2009
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg

  Duet Audio! de beste fra øst og vest møttes i Oslo for demo fra sør, KII Three BXT

  Hei til alle der Hifi entusiaster i det ganske land.

  Var en tid tilbake på besøk hos Duet Audio i Oslo, rett vis a vi gamle Deichmanske Bibliotek ved regjeringskvartalet. Der hadde Erik og Martin fra Duet Oslo/Bergen fått besøk fra KII Audio produsent Wim Weijers. De presenterte de nye bassmodulene BXT til bruk sammen med de ellers eminente KII Three bokhøyttalerne. Dette var en flott demo, der Wim Weijers forklarte prinsippene bak disse meget spesielle aktive høyttalerne. Måten dette selskapet har valgt å komme romresonanser til livs, er litt uortodoks, men likefult effektfullt, og det var overbevisende i demo, og meget morsomt å bevege seg bak selve front baffelen på systemet mens musikken gikk på høy DB i lokalet foran høyttalerne. Bak høyttalerne var det nesten ikke lyd, så dette er nok ett meget nabo vennlig system for de som bor i leilighet/rekkehus og har stueveggen rett i vegg mot noen andre. Lyden var meget imponerende tatt størrelsen på dette systemet i betraktning, og måten det trykksatte det relativt store lokale var imponerende. Bassen i dette systemet er noe av det mer overbevisende jeg har hørt på lenge. For de med fet eller mellomfet lommebok er dette systemet som fullrange eller i bokhøyttaler versjon meget anbefalt en lytt. Man skal jobbe godt å lenge for å oppnå ett tilsvarende resultat lydmessig, og da med nesten garantert større økonomiske utlegg en det dette systemet koster. I tillegg ender man fort opp med mange bokser å mye kablesurr!

  Det som og er veldig viktig å nevne er den service og herlige holdning disse to hifi-gutta fra hver sin ende av landet gir deg som kunde eller besøkende i butikken'e, har ikke testet Martin i Bergen ;-) men tipper han yter samme service i egne lokaler også Jeg har vert innom i Oslo flere ganger og opplever gjengen til Erik og Duet Oslo som usedvanlig service orienterte, og det er ingen selvfølge verken i bransjen eller i Norge forøvrig. Martin fra Bergen har og denne entusiasmen som gjør det ekstra hyggelig å stifte bekjentskap, og man får fort lyst å inngå handler, da man føler seg ordentlig ivaretatt.
  Vil herved takke både Erik og Martin for den utmerket demoen og for å være kjempe god ambassadører for alle ekstra seriøse lydforhandlere.
  Flott butikk, flotte selgere, flott demo og fantastiske produkter.

  Herved anbefalt ett besøk både i Oslo og Bergen

  Har fått med meg at Lyd & Bilde har en flott reportasje fra denne demoen, les den og dra på besøk...

  Legger med ett bilde fra demoen med herr Weijers t venstre i bildet og Martin fra Duet Bergen motsatt.

  mvh

  Lydnirvana
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed